Webinar: Payroll voor freelancers en zzp'ers

05 september 2018

Webinar: Payroll voor freelancers en zzp'ers

Als freelancer en zzp’er wil je doen waar je goed in bent. Helaas horen bij het ondernemerschap ook zaken die je minder energie geven. Administratie. Belastingzaken. Slecht betalende klanten. Is er dan geen alternatieve manier van werken mogelijk? Wij denken van wel! Meld je aan voor het gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp’ers.

Payroll voor jou de uitkomst?

In het webinar vertellen ondernemers en specialisten over een alternatieve manier van zelfstandig werken: Payroll voor freelancers en zzp'ers. Door deel te nemen aan het webinar krijg je antwoord op veelgestelde vragen als:

 • Wat is het verschil tussen werken in loondienst en zelfstandig ondernemerschap?
 • Wat is payroll en hoe werkt het?
 • Wanneer kies je voor payroll? (naast je vaste baan, - studie of vanuit een ww uitkering)
 • Waarom kies je voor payroll? (wat zijn de voordelen?)
 • Wat kost payroll? (ontvang een berekening op maat)

Tijdens het webinar heb je als kijker de gelegenheid om vragen te stellen. Het webinar vindt 27 september om 13.00 uur plaats en duurt ongeveer één uur. Aanmelden voor het webinar kan hier:

Payroll voor freelancers en zzp'ers

Al ruim 25 jaar helpen wij 25.000 freelancers en zzp’ers op weg naar onbekommerd ondernemerschap. Wij nemen alle administratieve en financiële verplichtingen uit handen, zodat ondernemers meer tijd over houden voor hun vak. Geen last meer van slecht betalende klanten, bij Tentoo ontvang je je geld standaard binnen 7 dagen. Tijdelijk ziek of zonder werk? Geen zorgen, bij ons ben je automatisch verzekerd voor de WW, ZW en WIA. De vrijheid van ondernemerschap in combinatie met het gemak van loondienst. Dat is pas onbekommerd ondernemen.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »