020 - 420 20 70

Werken bij Tentoo: Actuele vacatures

16 mei 2017

Werken bij Tentoo: Actuele vacatures

Werkzoekenden opgelet! Is je CV up-to-date en sta je in de startblokken om bij het leukste HR-bedrijf van Nederland aan de slag te gaan? Dan hebben wij goed nieuws: Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! 

Waag jij die sprong...?

Tentoo groeit. In rap tempo! En daarom zoeken wij versterking op meerdere afdelingen. Wij zoeken talenten die minstens zo ambitieus zijn als wijzelf. Onze ideale nieuwe collega’s zijn ondernemend en dienstverlenend ingesteld. Bovendien hechten ze veel waarde aan persoonlijke groei. Wij investeren daar namelijk graag in! Verder kennen wij een informele en open bedrijfscultuur waar iedereen zichzelf kan zijn. En hoewel we hard werken, er is altijd ruimte om te lachen en af en toe goed te borrelen!

Onze actuele vacatures:

Zit jouw droombaan hiertussen en pas jij bij Tentoo? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Staat jouw droombaan hier niet tussen, maar ben je er zeker van dat wij over een paar maanden van blijdschap "Wat hadden wij toch zonder haar/hem moeten doen?!", door het Tentoo-kantoor roepen? Onze recruiters ontvangen je open sollicitatie maar al te graag.

Vragen over de vacatures? Bel gerust! Via 020 524 60 55 staan onze collega's je graag te woord.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »