020 - 420 20 70

Wij zoeken nieuwe collega's!

14 november 2017

Wij zoeken nieuwe collega's!

Het gaat goed met Tentoo. We maken een flinke groei door en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij net afgestudeerd en/of toe aan een nieuwe stap in je carrière? Misschien proosten wij nog voor het einde van het jaar op jouw nieuwe baan bij Tentoo!

Bekijk onze actuele vacatures:


Boekhouding en debiteurenbeheer


HR


ICT


Salarisadministratie en facturatie


Sales


Zit jouw droombaan hiertussen en zie jij jezelf al helemaal aan de slag gaan bij Tentoo? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Staat jouw droombaan hier niet tussen, maar ben je er zeker van dat wij over een paar maanden van blijdschap "Wat hadden wij toch zonder jou moeten doen?", door het Tentoo-kantoor roepen? Ook open sollicitaties ontvangen wij graag.

Meer weten?

Vragen over de vacatures? Bel of mail gerust! Je kunt onze Talent Manager Niki Hutgens bereiken via 020 524 60 55 en nhutgens@tentoo.nl. Meer informatie vind je op werkenbijtentoo.nl.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
Onbekommerd ondernemen

Freelancen zonder gedoe?

De vrijheid van zelfstandig ondernemen, gecombineerd met het gemak van werken in loondienst. Iets voor jou? Bekijk ons gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp’ers.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »