Wintertaling: Ondernemers in de advocatuur

03 november 2015

Wintertaling: Ondernemers in de advocatuur

Weten wie je wil zijn is ook weten wie je níet wilt zijn. Een mooie tegeltjeswijsheid die past bij het Amsterdamse advocaten- en notariskantoor Wintertaling. "Wij zijn geen ivoren toren of orakel", zegt advocaat Wilfred Groustra. "Wij zijn juist toegankelijk en denken mee met onze clienten."

Bij de oprichting van het kantoor werd bewust gekozen voor 'de menselijke schaal'. "Dat staat bij ons voor persoonlijke service, maatwerk en betrokkenheid", aldus Groustra. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat de client een vast aanspreekpunt heeft. "Het voordeel is dat de 'huis' advocaat van alle situaties van de client op de hoogte is. En mocht aanvullende expertise nodig zijn, dan zorgen we daar intern voor zodat de client niet zelf hoeft te shoppen. Extra voordeel; het totaaloverzicht blijft behouden."

Betrokken bij ondernemers

Binnen de ondernemingswereld weet Wintertaling zich vertrouwd. "In feite zijn wij ook ondernemers, dus wij voelen ons zeer betrokken bij het wel en wee van de ondernemer." Zo ondersteunen Groustra en zijn collega’s vele startups. "Wij denken actief mee met jonge ondernemers. We hebben bijvoorbeeld spreekuren op startersmarkten. Daarnaast bieden we fiscale en notariële hulp."

In 2016 bestaat Wintertaling 10 jaar en betrekt zij een nieuw kantoor. "Wintertaling heeft een mooie groei doorgemaakt. Momenteel hebben we 35 medewerkers en we groeien door tot ongeveer 45. Dat vinden wij een mooi aantal. Nog groter worden is wat ons betreft niet nodig, omdat we juist die betrokken en toegankelijke raadgever willen blijven. Wij kunnen bij die grootte de hoge kwaliteit van het grote kantoor bieden met de lage prijzen van een klein kantoor. Precies zoals wij én onze klanten het graag zien."

Gerustgesteld door samenwerking met Tentoo

YvonneBoschVoor de salarisadministratie van haar medewerkers werkt Wintertaling samen met Tentoo. Dat doen zij al vanaf 2006. "Naar volle tevredenheid", weet Yvonne Bosch, die zich met de financiële administratie bezighoudt bij Wintertaling. "Wat ik het grootste voordeel vind, is dat Tentoo de loonbelastingaangifte doet en betaalt. Daar hoef ik me ook tijdens vakanties geen zorgen over te maken. Daarnaast is Tentoo snel in de administratieve afhandeling en zij werken secuur. Als ze iets aparts zien, bellen ze direct om dat te controleren. Dat werkt geruststellend."

Wil je meer weten over Wintertaling? Ga naar www.wintertaling.nl

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »