Tentoo en clevergig gaan samenwerken - Tentoo
ICT - Inspiratie

Tentoo en clevergig gaan samenwerken

En dat betekent sneller flexkrachten inplannen en inzetten

Tentoo breidt zijn uitzenddienstverlening uit met clevergig, de nummer één software voor planning en urenregistratie van flexwerkers. Via clevergig kunnen klanten van Tentoo nu eenvoudig en on demand medewerkers inplannen en inzetten. En omdat de gewerkte uren direct geüpload kunnen worden naar Tentoo’s verloningsportaal profiteert de flexwerker ook.

 

Gepubliceerd door: Tentoo
Geplaatst op 6 december 2021
Leestijd

Nóg sneller en on demand flexkrachten inplannen, inzetten, uren laten schrijven én verlonen; dat is vanaf nu mogelijk via Tentoo.  De samenwerking met clevergig maakt het beheren van je flexwerkpool een stuk efficiënter! Clevergig-software geeft je meer controle over de planning en geeft je de zekerheid dat flexwerkers optimaal worden ingezet.

Maak kennis met clevergig!

Clevergig is gespecialiseerd in de ondersteuning van snelgroeiende uitzend- en bemiddelingsbureaus en daarmee de perfecte aanvulling op onze dienstverlening. De on demand planningstool van clevergig speelt in op de trend van het werken op aanvraag; bedrijven hebben steeds vaker nú behoefte aan personeel. Met een grote flexpool lukt het ook wel om mensen te leveren, maar de administratie van on demand aanvragen gebeurt vaak nog handmatig en is zeer tijdrovend. Met de oplossing van clevergig kun je snelle matches registeren én maken, en hoef je niet meer eindeloos te bellen, appen en dan verwerken.

Hoe werkt het?

De clevergig planningstool stelt je in staat om zelf de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Ook als je flexwerkers op verschillende locaties en bij verschillende opdrachtgevers wilt plaatsen. Je voert de functie en uren in en wijst deze toe aan de flexwerkers die volgens jou geschikt zijn. Via dezelfde app ontvangen zij bericht en geven zij hun beschikbaarheid door of accepteren het aanbod direct. De match is gemaakt en geregistreerd! Eenmaal aan de slag, voeren de flexwerkers hun gewerkte uren ook in via clevergig waarna jij de uren eenvoudig uploadt in Pay4me, Tentoo’s verloningsportaal. Tentoo gaat dan voor je aan de slag en regelt de uitbetaling van de medewerkers.

Dat wil jij toch ook?

Spreekt deze supersnelle manier van werken je aan en ben je benieuwd of de dienstverlening van Tentoo ook bij jou past? Neem contact op via het formulier en we komen snel bij je terug!

Hey werkgever! Nog meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.