Uitzenden met Tentoo. Maximale flexibiliteit en ontzorging.

Matchingsplatform komt op stoom

Gepubliceerd door: Niels Hoorn
Geplaatst op 16 december 2019
Leestijd

Het dagelijkse aantal matches op het matchingsplatform van Tentoo is vertienvoudigd sinds de livegang half november. Elke dag vinden meer opdrachtgevers en flexwerkers elkaar via jobs.brisker.nl. Inmiddels telt het matchingsplatform vele duizenden vacatures en kandidaten. Het platform is klaar voor de grote groei aan vacatures en kandidaten die de komende weken volgt.

Het online matchingsplatform helpt jou als opdrachtgever om snel de beste kandidaat te vinden voor je vacature of opdracht. Het platform bevat duizenden flexwerkers en dit aantal groeit dagelijks. Je plaatst eenvoudig je vacature en iedereen op het matchingsplatform kan hierop solliciteren. Onze matching consultants helpen je helpen met het screenen van de kandidaten en kunnen helpen met het opstellen van vacatures.

Waarom het matchingsplatform?

Wanneer je als opdrachtgevers werkt met het matchingsplatform, kun je medewerkers verlonen met de uitzendovereenkomst. Hiermee kun je ze tot 5,5 jaar op flexibele basis inzetten. Er zijn twee wettelijke voorwaarden voor het werken met de uitzendovereenkomst. Ten eerste mag de medewerker niet exclusief aan jouw organisatie ter beschikking worden gesteld. Hij moet de mogelijkheid hebben om ook (parttime) voor een andere opdrachtgever te werken. Jij profiteert van flexibiliteit, maar de medewerker ook. De tweede voorwaarde is dat wij als juridisch werkgever een rol spelen bij het ‘bij elkaar brengen van vraag en aanbod’ (de allocatiefunctie). Het matchingsplatform maakt het mogelijk om de uitzendovereenkomst te kunnen inzetten.

Payrollovereenkomst

Wil je niet werken met het matchingsplatform? Dan is verlonen met de payrollovereenkomst voor jou wellicht een oplossing.

Geef me nog meer informatie!

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.