AD: gediscrimineerd voelen tijdens een sollicitatie

AD: gediscrimineerd voelen tijdens een sollicitatie

07 oktober 2019

Een op de zeven werknemers heeft zich weleens gediscrimineerd gevoeld tijdens een sollicitatie, blijkt uit onderzoek van HR-dienstverlener Tentoo. Sollicitanten worden het vaakst afgewezen op afkomst, leeftijd en geslacht.

Flexmarkt Omzetranglijst: Brisker Group in top-3

Flexmarkt Omzetranglijst: Brisker Group in top-3

03 juni 2019

Uit onderzoek van het magazine Flexmarkt blijkt dat Brisker Group tot de top-3 grootste specialistische bedrijven in flexibele arbeid van Nederland behoort. Flexmarkt deed onderzoek naar de omzet in 2018 van dit type ondernemingen en Managed Services Providers (MSP’s). Tentoo maakt deel uit van Brisker Group.

Opinie: Migranten zijn hard nodig om hier het werk te doen

Opinie: Migranten zijn hard nodig om hier het werk te doen

12 april 2019

Duizenden buitenlanders zorgen ervoor dat het nodige werk wordt gedaan in Nederland. Paul den Ronden, algemeen directeur van Brisker Group waar Tentoo deel van uitmaakt, betoogt dat er nog veel meer helpende handen nodig zijn. Hij wil dat de overheid te hulp schiet. Deze opinie is vrijdag 12 april gepubliceerd in het Algemeen Dagblad.

Paul den Ronden reageert op onrust rondom payrolling

Paul den Ronden reageert op onrust rondom payrolling

21 januari 2019

Een groeiend percentage werknemers werkt met een flexibel arbeidscontract. De Tweede Kamer ziet deze ontwikkeling als zorgwekkend. Daarom is er een reactie op deze ontwikkeling gekomen in de vorm van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (Wab). Hoewel de Wab mogelijke gevolgen heeft voor de toekomst van payrolling, verwacht Brisker-directeur Paul den Ronden dat payroll voor veel ondernemers een interessante optie blijft.

Tentoo in Broadcast Magazine: Alan Purves, professioneel geluidenmaker

Tentoo in Broadcast Magazine: Alan Purves, professioneel geluidenmaker

12 november 2018

Alan Purves heeft zijn eigen muziekcategorie gemaakt: geluidenmaker. Hij heeft drukke tijden als muzikant, maar soms ook minder drukke. Daarom heeft hij extra zekerheid ingebouwd en werkt Purves al ruimt 20 jaar via payroll bij Tentoo. In het mediavakblad Broadcast Magazine vertelt de muzikant hoe hij zijn muzikale hobby tot beroep promoveerde.

Tentoo in Broadcast Magazine: voorkom gedoe rond Wet DBA

Tentoo in Broadcast Magazine: voorkom gedoe rond Wet DBA

25 september 2018

Als freelancer is het ook in de media- en entertainmentwereld lang niet altijd duidelijk aan welke regels je je nu moet houden. Tentoo heldert het op in de augustus-editie van het mediavakblad Broadcast Magazine.

Arboportaal Magazine interviewt Paul den Ronden

Arboportaal Magazine interviewt Paul den Ronden

07 juli 2018

Tentoo-directeur Paul den Ronden schijnt in het Arboportaal Magazine zijn licht op het vorig jaar vernieuwde arbobeleid. Hij vertelt in deze uitgave van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid onder meer waarom het goed is dat arbo niet meer alleen een zaak is van werkgevers.

FD publiceert opinie van Paul

FD publiceert opinie van Paul

27 maart 2018

De Tweede Kamer steunde in maart de initiatiefnota ‘Vast werk loont’. Kern van de nota: maak flexibel werk duurder, want dan wordt vast werk aantrekkelijker. Het FD publiceert vandaag een opiniestuk waarin onze directeur Paul den Ronden ingaat op dit plan.

Tentoo’s jaarmonitor in het AD

Tentoo’s jaarmonitor in het AD

29 januari 2018

Afgelopen zaterdag verscheen onze jaarmonitor in de speciale ‘AD Werkt’-rubriek. In het artikel bespreken experts - waaronder Paul den Ronden, algemeen directeur bij Tentoo - de negatieve stereotypen die aan werkende millennials kleven.

‘Bonus dringt ziekteverzuim terug’

‘Bonus dringt ziekteverzuim terug’

02 januari 2018

Bijna tweederde van de werknemers denkt dat een financiële bonus helpt bij het terugdringen van het ziekteverzuim. Dit blijkt uit onderzoek van Tentoo. Paul den Ronden, directeur van Tentoo, lichtte de resultaten op BNR toe.

[12 3 4 5  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »