020 - 420 20 70
Tentoo in de Metro: Jongeren willen maar durven vaak niet te ondernemen

Tentoo in de Metro: Jongeren willen maar durven vaak niet te ondernemen

15 september 2017

Je eigen onderneming starten is iets dat veel jongeren als muziek in de oren klinkt. Een groot deel van hen durft echter niet zomaar de daad bij het woord te voegen. Dit blijkt uit onderzoek van Tentoo. Resultaten werden vandaag in de Metro gepubliceerd.

Tentoo op RTLnieuws.nl: Meer flexwerkers door onzekerheid zzp-wet

Tentoo op RTLnieuws.nl: Meer flexwerkers door onzekerheid zzp-wet

27 juli 2017

In het afgelopen kwartaal steeg het aantal flexwerkers met gemiddeld 8 procent ten opzichte van een jaar eerder, blijkt uit onderzoek van Tentoo. Onder meer RTL Nieuws en RTL Z berichtten over het onderzoek, inclusief toelichting op de cijfers door Tentoo-directeur Paul den Ronden.

Paul den Ronden te gast bij BNR

Paul den Ronden te gast bij BNR

17 juli 2017

Tentoo-directeur Paul den Ronden was dinsdag te gast in het radioprogramma Zakendoen van BNR. Hierin kwamen onder meer de Wet DBA en het imago van payrolling aan bod. Je kunt het item hier terugluisteren.

Radiospot Tentoo te horen op BNR

Radiospot Tentoo te horen op BNR

03 april 2017

Salarisadministratie, payrolling, arbeidsrecht, facturatie, belastingzaken, debiteurenbeheer. Super leuk! ...toch? Tentoo vindt van wel! Vanaf vandaag zijn wij weer met radiospots te horen op BNR.

Tentoo in het FD: Veel Nederlanders tegen twee jaar loondoorbetaling bij ziekte

Tentoo in het FD: Veel Nederlanders tegen twee jaar loondoorbetaling bij ziekte

28 maart 2017

Ongeveer een kwart van de Nederlanders noemt loondoorbetaling bij ziekte van een halfjaar acceptabel. Bijna de helft van de respondenten vindt dat de huidige termijn van twee jaar moet worden teruggebracht naar een jaar. Dit blijkt uit onderzoek van Tentoo. Resultaten werden gister in het Financieele Dagblad gepubliceerd.

Tentoo in de Telegraaf: Meer omzet freelancende vrouwen

Tentoo in de Telegraaf: Meer omzet freelancende vrouwen

20 januari 2017

Het aantal freelancende vrouwen dat in 2016 aan de slag ging bij een payrollorganisatie is met 17 procent gestegen, in vergelijking tot het jaar ervoor. Dit blijkt uit de Kwartaalmonitor van Tentoo. Resultaten van het onderzoek zijn in de Telegraaf gepubliceerd.

Tentoo in Noordhollands Dagblad over payroll

Tentoo in Noordhollands Dagblad over payroll

14 december 2016

Afgelopen zaterdag publiceerde Het Noordhollands Dagblad een artikel over de toename van payrolling onder zelfstandigen en werkgevers. Tentoo-directeur Paul den Ronden gaat in het artikel dieper in op het gebruik en de voordelen van een payroll: “De flexibiliteit die payrolling biedt, wordt gewaardeerd door werkgever en werknemer”.

Tentoo in het Financieele Dagblad

Tentoo in het Financieele Dagblad

24 oktober 2016

Afgelopen zaterdag publiceerde het FD over de kwartaalmonitor van Tentoo. Ze hebben de cijfers verwerkt tot een infographic. Deze maakt duidelijk dat het aantal payrollende freelancers enorm toeneemt. Ook het aantal opdrachtgevers neemt toe. Dat komt mede door de invoering van de Wet DBA.

Telegraaf publiceert over kwartaalmonitor Tentoo

Telegraaf publiceert over kwartaalmonitor Tentoo

11 oktober 2016

De Telegraaf heeft het persbericht van Tentoo over de kwartaalmonitor in krant afgedrukt. In het bericht wordt ingegaan op de enorme stijging van het aantal payrollende freelancers

Tentoo in Het Parool en Algemeen Dagblad

Tentoo in Het Parool en Algemeen Dagblad

19 september 2016

De Ondernemer is een bijlage over ondernemend Nederland die maandelijks verschijnt bij Het Parool en het Algemeen Dagblad. Deze maand is Tentoo prominent te vinden in dit blad dat afgelopen weekend verscheen. In Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam leest men hoe de payroll- en HR-dienstverlening van Tentoo ondernemers onbekommerd laat ondernemen. 

[12 3 4 5  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »