020 - 420 20 70
Tentoo in Broadcast Magazine: voorkom gedoe rond Wet DBA

Tentoo in Broadcast Magazine: voorkom gedoe rond Wet DBA

25 september 2018

Als freelancer is het ook in de media- en entertainmentwereld lang niet altijd duidelijk aan welke regels je je nu moet houden. Tentoo heldert het op in de augustus-editie van het mediavakblad Broadcast Magazine.

Arboportaal Magazine interviewt Paul den Ronden

Arboportaal Magazine interviewt Paul den Ronden

07 juli 2018

Tentoo-directeur Paul den Ronden schijnt in het Arboportaal Magazine zijn licht op het vorig jaar vernieuwde arbobeleid. Hij vertelt in deze uitgave van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid onder meer waarom het goed is dat arbo niet meer alleen een zaak is van werkgevers.

FD publiceert opinie van Paul

FD publiceert opinie van Paul

27 maart 2018

De Tweede Kamer steunde in maart de initiatiefnota ‘Vast werk loont’. Kern van de nota: maak flexibel werk duurder, want dan wordt vast werk aantrekkelijker. Het FD publiceert vandaag een opiniestuk waarin onze directeur Paul den Ronden ingaat op dit plan.

Tentoo’s jaarmonitor in het AD

Tentoo’s jaarmonitor in het AD

29 januari 2018

Afgelopen zaterdag verscheen onze jaarmonitor in de speciale ‘AD Werkt’-rubriek. In het artikel bespreken experts - waaronder Paul den Ronden, algemeen directeur bij Tentoo - de negatieve stereotypen die aan werkende millennials kleven.

‘Bonus dringt ziekteverzuim terug’

‘Bonus dringt ziekteverzuim terug’

02 januari 2018

Bijna tweederde van de werknemers denkt dat een financiële bonus helpt bij het terugdringen van het ziekteverzuim. Dit blijkt uit onderzoek van Tentoo. Paul den Ronden, directeur van Tentoo, lichtte de resultaten op BNR toe.

Tentoo terug in de ether!

Tentoo terug in de ether!

27 oktober 2017

Wie ondernemers wil helpen, moet zelf ook ondernemer zijn. Dat begrijpen wij als geen ander. Want wij zorgen al 25 jaar lang dat iedereen onbekommerd kan ondernemen. Met die belofte zijn wij vanaf maandag 30 oktober weer te horen op BNR. Beluister hier onze commercial.

Tentoo in de Metro: Jonge freelancer verdient meer

Tentoo in de Metro: Jonge freelancer verdient meer

26 oktober 2017

Het zijn goede tijden voor jonge freelancers: uit onze meest recente Kwartaalmonitor blijkt dat de omzet van freelancers tot 25 jaar gemiddeld met 10 procent steeg, in vergelijking tot hetzelfde kwartaal vorig jaar. Metro publiceerde een artikel over het onderzoek.

Tentoo in Broadcast Magazine: payroll maakt het werk van Hero Muller nóg leuker

Tentoo in Broadcast Magazine: payroll maakt het werk van Hero Muller nóg leuker

25 oktober 2017

Hero Muller is al meer dan 50 jaar te zien – en vooral te horen – op de beeldbuis. In mediavakblad Broadcast Magazine (editie oktober 2017) blikt ‘de stem van Koekiemonster’ terug op zijn carrière, waarbij hij ook Tentoo noemt.

Tentoo in de Metro: Jongeren willen maar durven vaak niet te ondernemen

Tentoo in de Metro: Jongeren willen maar durven vaak niet te ondernemen

15 september 2017

Je eigen onderneming starten is iets dat veel jongeren als muziek in de oren klinkt. Een groot deel van hen durft echter niet zomaar de daad bij het woord te voegen. Dit blijkt uit onderzoek van Tentoo. Resultaten werden vandaag in de Metro gepubliceerd.

Tentoo op RTLnieuws.nl: Meer flexwerkers door onzekerheid zzp-wet

Tentoo op RTLnieuws.nl: Meer flexwerkers door onzekerheid zzp-wet

27 juli 2017

In het afgelopen kwartaal steeg het aantal flexwerkers met gemiddeld 8 procent ten opzichte van een jaar eerder, blijkt uit onderzoek van Tentoo. Onder meer RTL Nieuws en RTL Z berichtten over het onderzoek, inclusief toelichting op de cijfers door Tentoo-directeur Paul den Ronden.

[12 3 4 5  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
Onbekommerd ondernemen

Freelancen zonder gedoe?

De vrijheid van zelfstandig ondernemen, gecombineerd met het gemak van werken in loondienst. Iets voor jou? Bekijk ons gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp’ers.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »