Tentoo is op vrijdag 24 mei telefonisch bereikbaar tot 16:00 uur. Onze excuses voor het ongemak.

Tentoo in Het Parool en Algemeen Dagblad

Tentoo in Het Parool en Algemeen Dagblad

19 september 2016

De Ondernemer is een bijlage over ondernemend Nederland die maandelijks verschijnt bij Het Parool en het Algemeen Dagblad. Deze maand is Tentoo prominent te vinden in dit blad dat afgelopen weekend verscheen. In Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam leest men hoe de payroll- en HR-dienstverlening van Tentoo ondernemers onbekommerd laat ondernemen. 

Tentoo bij Nieuwsuur: meer freelance payrollers door Wet DBA

12 september 2016

Tentoo kreeg donderdag 8 september bezoek van Nieuwsuur. Ze waren benieuwd naar de gevolgen van de Wet DBA voor de payrolldienstverlening van Tentoo. Directeur Paul den Ronden vertelde dat het aantal freelancers dat via payrolling onderneemt is toegenomen met 40 procent. 

Tentoo’s Paul den Ronden bij BNR’s Zakendoen

Tentoo’s Paul den Ronden bij BNR’s Zakendoen

08 september 2016

Tentoo directeur Paul den Ronden is vandaag te gast in het programma Zakendoen van BNR. Het programma behandelt de Wet DBA en de modelovereenkomsten. De centrale vraag die gesteld wordt: is de Wet DBA een slechte wet of heeft het te maken met kinderziektes?

Tentoo in Telegraaf

Tentoo in Telegraaf

08 augustus 2016

Uit onderzoek van Tentoo blijkt dat mannen meer gehecht zijn aan de zekerheden van een vaste baan dan vrouwen. De Telegraaf heeft een artikel geschreven over dit onderzoek.

Tentoo bij RTL Z: meer payrollers door wet DBA

04 juli 2016

Het aantal freelancers dat via payrolling van Tentoo werkt stijgt. Een verklaring hiervoor is dat de VAR voor zzp'ers is vervangen voor de modelovereenkomsten van de wet DBA. RTL Z bericht hierover.

Tentoo's Paul den Ronden op BNR over kwartaalmonitor

Tentoo's Paul den Ronden op BNR over kwartaalmonitor

12 april 2016

De vraag naar freelancers en flexwerkers neemt flink toe in het eerste kwartaal van 2016. Dat blijkt uit de eerste kwartaalmonitor van het jaar. Tentoo's directeur Paul den Ronden legt op BNR uit hoe de nieuwe wet DBA bijdraagt aan die stijgende vraag.

Tentoo's Paul den Ronden te gast in talkshow ZZP Servicedesk

Tentoo's Paul den Ronden te gast in talkshow ZZP Servicedesk

10 maart 2016

Paul den Ronden, algemeen directeur van Tentoo, was te gast in de talkshow van ZZP Servicedesk. Samen met Martijn Pennenkamp, oprichter van ikwordzzper.nl, mocht hij zijn licht schijnen over de modelovereenkomsten van de wet DBA. De modelovereenkomsten vervangen de VAR voor zzp'ers.

Tentoo kondigt seminar aan op BNR

Tentoo kondigt seminar aan op BNR

07 maart 2016

Tentoo is vanaf deze week te horen op BNR met een nieuwe commercial. In het spotje worden twee seminars over de wet DBA aangekondigd. De wet DBA bepaalt dat de VAR voor zzp'ers binnenkort wordt vervangen door modelovereenkomsten.

Tentoo in Metro

Tentoo in Metro

01 februari 2016

De Metro bericht vandaag over de jaarmonitor van Tentoo. Het gratis dagblad zoomt in op het feit dat vooral jonge freelancers en flexwerkers er op vooruit zijn gegaan. Ook het verschil in omzet tussen mannen en vrouwen komt aan bod.

Trouw publiceert betoog van Tentoo directeur Paul den Ronden

Trouw publiceert betoog van Tentoo directeur Paul den Ronden

21 december 2015

Er gaan in Den Haag stemmen op om het minimumjeugdloon af te schaffen. Want jongeren onder de 23 jaar zouden net zoveel betaald moeten krijgen als hun collega’s die de 23 zijn gepasseerd. De VVD is echter tegen dit plan, waardoor het voorlopig van de baan is.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »