RTL Z bericht over de kwartaalmonitor van Tentoo

RTL Z bericht over de kwartaalmonitor van Tentoo

11 juli 2014

Donderdag 10 juli besteedde RTL Z aandacht aan de kwartaalmonitor van Tentoo. Er werd onder meer gesproken over de enorme toename van het aantal jonge freelancers en flexwerkers. Ook de omzetstijging die de freelancers in het tweede kwartaal van 2014 hebben gerealiseerd kwam aan bod.

Tentoo's algemeen directeur Paul den Ronden in het FD

Tentoo's algemeen directeur Paul den Ronden in het FD

10 juni 2014

Op dinsdag 10 juni 2014 heeft Het Financieele Dagblad een opiniestuk van Tentoo’s algemeen directeur Paul den Ronden geplaatst. In het stuk houdt Paul een redevoering tegen de VAR Webmodule. 

Tentoo in de uitzending van RTL Z

Tentoo in de uitzending van RTL Z

08 april 2014

RTL Z besteedde maandag 7 april aandacht aan de Kwartaalmonitor van Tentoo. Ieder kwartaal onderzoekt Tentoo de ontwikkelingen van freelancers en flexwerkers in de steden Amsterdam, Den Haag, Hilversum, Rotterdam en Utrecht.

Tentoo presenteert zich in 'Ondernemen Met Passie'

Tentoo presenteert zich in 'Ondernemen Met Passie'

19 november 2013

Zondag a.s. is Tentoo te zien in het TV programma 'Ondernemen Met Passie!' Wil jij jezelf ook presenteren als ondernemer? Tentoo heeft een unieke deal met Pakkend Media Produktions. Meld je aan!

Tentoo in weekblad intermediair

Tentoo in weekblad intermediair

13 november 2013

Paul den Ronden (Directeur van Tentoo) vertelt in een interview met weekblad Intermediar over de klanten van Tentoo en over kritiek van de vakbeweging. Ook leer je Paul zelf wat beter kennen. Zo vertelt hij onder andere over zijn voorliefde voor rockmuziek!

Lees hier het volledige interview.

Tentoo aanwezig bij hoorzitting sociaal akkoord

Tentoo aanwezig bij hoorzitting sociaal akkoord

16 september 2013

Paul den Ronden (directeur van Tentoo) was aanwezig bij de hoorzitting in de Tweede Kamer over ontslag, WW en flexibiliteit.

In het FD van 10 september 2013 wordt hij geciteerd: Maar Paul den Ronden van payroll-bedrijf Tentoo waarschuwde voor te veel vastigheid:  "Werkgevers hebben nu eenmaal behoefte aan flexibiliteit, dus dan gaan ze uitwijken. Naar schijnzelfstandigen wellicht, of naar vormen die we nu nog helemaal niet kennen."

Naar het artikel: Flexwerker krijgt niet veel extra zekerheid en vast contract wordt niet veel flexibeler

 

Tentoo in de uitzending van Werken.fm

Tentoo in de uitzending van Werken.fm

12 augustus 2013

De maandagochtend stroomt energiek je kantoor of auto binnen met de ochtenduitzending van werken.fm. Paul den Ronden, financieel directeur Tentoo, was in de uitzending bij Martijn en Iwein.

Telegraaf: Ralph gaat de oceaan op: Tentoo heeft er alle vertrouwen in!

Telegraaf: Ralph gaat de oceaan op: Tentoo heeft er alle vertrouwen in!

05 maart 2013

Non-stop de Indische oceaan over roeien van Australië naar Afrika, een tocht van zo'n 10.000 kilometer. Avonturier Ralph Tuijn (42) gaat het in april proberen met behulp van een van zijn sponsoren Tentoo. 

Tijd om de teneur onder ZZP'ers om te draaien

Tijd om de teneur onder ZZP'ers om te draaien

20 december 2012

Recent onderzoek van Tentoo, dienstverlener op het gebied van payroll- en ZZP-support, geeft aan dat veel ZZP’ers geen vertrouwen hebben in het regeerakkoord en somber zijn over hun zakelijke toekomst. Verder komt naar voren dat de steeds lager wordende uurtarieven de grootste bron van irritatie is... Tijd om de situatie om te draaien en niet lijdzaam alles te ondergaan, vindt Tentoo.

 

Payrolling neemt freelancer alles uit handen

Payrolling neemt freelancer alles uit handen

20 december 2012

Twintig jaar geleden ontdekten Richard Molenaar en Bert Limmen een gat in de markt. Ze namen de administratieve, juridische en fiscale rompslomp van freelancers over door hun een dienstverband aan te bieden.Tentoo is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Amsterdamse werkgevers.

<<  1 2 3 4 5 [67  >>  

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »