Wegens onderhoud is my.tentoo het weekend van 6 en 7 juni niet bereikbaar. Excuses voor het ongemak.

Opinie: Migranten zijn hard nodig om hier het werk te doen

12 april 2019

Opinie: Migranten zijn hard nodig om hier het werk te doen

Duizenden buitenlanders zorgen ervoor dat het nodige werk wordt gedaan in Nederland. Paul den Ronden, algemeen directeur van Brisker Group waar Tentoo deel van uitmaakt, betoogt dat er nog veel meer helpende handen nodig zijn. Hij wil dat de overheid te hulp schiet. Deze opinie is vrijdag 12 april gepubliceerd in het Algemeen Dagblad.

"De strikte wet- en regelgeving en het grote woningtekort maken het voor werkgevers immers niet makkelijk om buitenlandse arbeiders en talenten aan te trekken. Dat mag de overheid zich aanrekenen. Als zij niet wil dat de personeelstekorten nog verder de pan uit rijzen, moet zij werkgevers helpen om migranten naar Nederland te halen."

Benieuwd naar de oplossing die Paul voor ogen heeft? Lees zijn volledige opiniestuk in het Algemeen Dagblad.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »