Tentoo bij Nieuwsuur: meer freelance payrollers door Wet DBA

12 september 2016

Tentoo kreeg donderdag 8 september bezoek van Nieuwsuur. Ze waren benieuwd naar de gevolgen van de Wet DBA voor de payrolldienstverlening van Tentoo. Directeur Paul den Ronden vertelde dat het aantal freelancers dat via payrolling onderneemt is toegenomen met 40 procent. 

In het item van Nieuwsuur, dat op zaterdag 10 september is uitgezonden, komen zzp'ers aan het woord die door de nieuwe wet worden belemmerd in hun werk. Ze krijgen minder opdrachten omdat opdrachtgevers huiverig zijn geworden. Hoewel Paul kritisch is op de Wet DBA omdat deze zorgt voor onduidelijkheid, zijn de gevolgen voor Tentoo positief.

Bekijk hier het item terug

Gratis seminars

Er heerst nog veel onduidelijkheid rondom de Wet DBA en de modelovereenkomsten. Daarom organiseert Tentoo voor de tweede keer een serie seminars hierover. Klik hier voor meer informatie over de seminars Wet DBA

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »