Tentoo op BNR

15 september 2015

Tentoo op BNR

De luisteraars van BNR worden vanaf vandaag getrakteerd op een nieuw radiospotje van Tentoo. In het spotje gaan wij in op de economie die weer aantrekt. Daardoor is het voor bedrijven nú tijd te groeien!

Veel bedrijven krijgen nu de kans om te groeien nu het economische herstel voortzet. Maar hoe pak je dat aan? Kun je als bedrijf eenvoudig opschalen? En hoe kun je groeien en toch weerbaar blijven voor tegenslag?

In het spotje stellen wij impliciet dat bedrijven duurzaam kunnen groeien door flexibel te zijn. Want nu zit het mee en hebben wij economisch de wind in de rug. Maar wie weet wat ons straks te wachten staat? Met een flexibele schil kunnen bedrijven eenvoudig opschalen, maar ook krimpen als het nodig is. Met payrolling en salarisadministratie biedt Tentoo de flexibiliteit die bedrijven hard nodig hebben! 

Beluister hier de commercial:

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »