Tentoo presenteert zich in 'Ondernemen Met Passie'

19 november 2013

Zondag a.s. is Tentoo te zien in het TV programma 'Ondernemen Met Passie!' Wil jij jezelf ook presenteren als ondernemer? Tentoo heeft een unieke deal met Pakkend Media Produktions. Meld je aan!

Als ondernemer heb je passie voor je vak en wil je van je onderneming een succes maken. Om dit te bereiken moet je jezelf zichtbaar maken. Grijp nu je kans om je via een pitch landelijk te presenteren. Meld je aan voor het televisie programma ‘Ondernemen Met Passie’.

Deskundige jury selecteert winnaar
De pitch wordt beoordeeld door een deskundige jury. De winnaar ontvangt de Golden Walnut, beschikbaar gesteld door ‘Yellow Walnut’, online dienstverlener voor ondernemers. Initiatiefnemer van Ondernemend Nederland Hans Biesheuvel is mede presentator van het programma. 

Aanmelden voor het programma?
Door een unieke samenwerking tussen Tentoo en Pakkend Media Produkties is het nu mogelijk je voor  € 950 euro te presenteren in het programma. Aanmelden voor een pitch? Bel met Creatief Producent Salomon Engelsman 06 27062538.

‘Ondernemen Met Passie’ wordt elke zondag om 13.40 uur uitgezonden op de zakenzender RTL7. Meer informatie over het programma vind je op www.rtl7.nl/ondernemenmetpassie.

Vergeet zondag a.s. niet te kijken!

Tentoo presenteert zich in 'Ondernemen Met Passie'

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »