Tentoo weer te gast bij WerkenFM

12 oktober 2015

Tentoo weer te gast bij WerkenFM

Patrick Blom, Manager Marketing van Tentoo, was deze ochtend te gast bij het radiostation WerkenFM. Hij was samen met Jeroen Vogel van Moviebites te horen in het programma De Ochtenduren. Patrick en Jeroen zijn geïnterviewd over de nieuwe bedrijfsfilm van Tentoo, die door Moviebites gemaakt is.

In de film ‘Life in a Working Day’ worden tien freelancers en opdrachtgevers een dag gevolgd. Zij zijn zelf met smartphones aan de slag gegaan en hebben een inkijkje gegeven in hoe zij werken. Allemaal houden zij er een unieke en persoonlijke werkdag op na. Maar ze hebben één overeenkomst: ze zijn vrij om zelf het verloop van hun dag te bepalen. Ze zijn baas over hun eigen tijd.

Je kunt hier de uitzending terugluisteren

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »