shutterstock_644867365

Tentoo maakt deel uit van Brisker Group

Gepubliceerd door: Niels Hoorn
Geplaatst op 19 november 2018
Leestijd

Tentoo vormt samen met Holland Payroll, Nextpayroll, Pay for People en Smart Services de Brisker Group, voorheen bekend als Pay for People Group. Brisker Group is een full-service HR-dienstverlener. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunen wij organisaties met payroll-oplossingen en backoffice-dienstverlening.

CEO Paul den Ronden van Brisker Group: “Met het bundelen van onze krachten, zijn wij marktleider in Nederland op de payroll- en backofficemarkt. We zijn specialist in het uitvoeren van werkgeverschap van eigen medewerkers, freelancers en uitzendkrachten. Met in eigen beheer ontwikkelde software zorgen wij voor extra gemak voor ondernemers.”

De directie van Brisker Group wordt naast Den Ronden gevormd door Dennis Luyten (Chief Commercial Officer), Elcke Jansen (Chief Information Officer) en Niels Brandsma (Chief Operational Officer). Luyten: “Met ruim 230 medewerkers in Nederland en België willen wij de arbeidsmarkt beter laten functioneren, zodat intermediairs, uitzendkrachten, MKB’ers, freelancers, zzp’ers, kennismigranten en expats volledig worden ontzorgd. Wij willen ervoor zorgen dat het voor hen makkelijker wordt om te ondernemen, te leven en te werken.”

De merken van Brisker Group blijven zelfstandig werken.

Wil je meer weten over Brisker Group? Ga naar www.briskergroup.nl

Geef me nog meer informatie!

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden