esther-tuttle-MnRXX76faXM-unsplash

Werken bij Tentoo: Actuele vacatures

Gepubliceerd door: Niels Hoorn
Geplaatst op 11 mei 2017
Leestijd

Werkzoekenden opgelet! Is je CV up-to-date en sta je in de startblokken om bij het leukste HR-bedrijf van Nederland aan de slag te gaan? Dan hebben wij goed nieuws: Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! 

Waag jij die sprong…?

Tentoo groeit. In rap tempo! En daarom zoeken wij versterking op meerdere afdelingen. Wij zoeken talenten die minstens zo ambitieus zijn als wijzelf. Onze ideale nieuwe collega’s zijn ondernemend en dienstverlenend ingesteld. Bovendien hechten ze veel waarde aan persoonlijke groei. Wij investeren daar namelijk graag in! Verder kennen wij een informele en open bedrijfscultuur waar iedereen zichzelf kan zijn. En hoewel we hard werken, er is altijd ruimte om te lachen en af en toe goed te borrelen!

Bekijk de actuele vacatures op onze vacaturepagina.

Zit jouw droombaan hiertussen en pas jij bij Tentoo? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Staat jouw droombaan hier niet tussen, maar ben je er zeker van dat wij over een paar maanden van blijdschap “Wat hadden wij toch zonder haar/hem moeten doen?!“, door het Tentoo-kantoor roepen? Onze recruiters ontvangen je open sollicitatie maar al te graag.

Vragen over de vacatures? Bel gerust! Via 020 524 60 55 staan onze collega’s je graag te woord.

Geef me nog meer informatie!

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.