Payroll Amsterdam - Tentoo
Amsterdam-2

Payroll Amsterdam

Tentoo is het eerste payrollbedrijf van Nederland. Wij zijn sinds 1992 gevestigd in Amsterdam en ons hoofdkantoor bevindt zich aan de Maassluisstraat 2. De meeste Amsterdamse bedrijven die medewerkers inzetten via payrolling, doen dat via Tentoo. Zij kiezen voor gemak, minimale risico’s en een goede service. Jij ook?

Offerte aanvragen

Jij de baas, wij de rest

Medewerkers verlonen via Tentoo heeft veel voordelen. Wij worden worden namelijk juridisch werkgever van jouw medewerkers en dragen alle werkgeversrisico’s en -verplichtingen. Jij kunt zelf de medewerkers werven en bent de baas op de werkvloer. De voordelen van payrolling via Tentoo op een rij:

 • Stem je werkuren perfect af op het werkaanbod
 • Je hebt geen arbeidsrechtelijke risico’s
 • Je betaalt niet door bij ziekte, dat doet Tentoo
 • Geen omkijken naar de salarisadministratie
 • Uitbetaling van loon wordt voor je verzorgd
 • De loonkosten worden voorgefinancierd
 • Je stuurt zelf je werknemers aan
 • Onze deskundigen zitten bij je om de hoek
Amsterdam-2

Hoe werkt het in de praktijk?

Payrolling werkt als volgt:

1 Jij hebt een medewerker (zelf geworven of via ons)
2 Jij maakt de werkafspraken (salaris, werkzaamheden, arbeidsomvang)
3 Wij zijn als juridisch werkgever verantwoordelijk voor alle (administratieve) werkgeverstaken
4 Jij verzorgt de aansturing op de werkvloer

Welke branches?

Payrolling biedt werkgevers meer gemak en minder risico’s. Wij bedienen onder meer bedrijven in de ICT, transport en logistiek, horeca, detailhandel, zakelijke dienstverlening en startups. Maar doordat wij alle cao’s in ons systeem hebben verwerkt, werken we samen met bedrijven in vrijwel alle branches.

Werken zonder WAB-zorgen

Wanneer je medewerkers via Tentoo verloont met de payrollovereenkomst hoef je je niet in de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) te duiken. Wij zorgen altijd dat alles netjes is geregeld volgens de actuele wet- en regelgeving.

WHITEPAPER

Personeel aannemen in crisistijd

Hoe ga jij om met het aannemen van personeel in crisistijd? Je wilt klaar zijn om door te groeien zodra het kan, maar wilt niet teveel mensen in dienst hebben als er (weer) een terugval komt. In dit whitepaper vind je tips en tricks voor het zelf aannemen van personeel en voor het inzetten van flexkrachten.

Whitepaper lezen
FLEXIBILITEIT EN GEMAK

Alles over verlonen

Medewerkers verlonen via Tentoo betekent flexibiliteit, gemak en minder verplichtingen. Wij verzorgen de uitbetaling van de medewerker, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s. Jij blijft in control. Je kunt je medewerkers bij ons op drie manieren verlonen: met een payrollovereenkomst, met een uitzendovereenkomst of per opdracht.

Alles over verlonen

Tentoo: de eerste payroller van Nederland

Tentoo is de grondlegger van payrolling in Nederland. Twee bandleden zetten ons bedrijf in 1992 op om de administratieve en financiële verplichtingen van hun band over te nemen en te zorgen voor een snelle en eerlijke uitbetaling voor alle bandleden. Tentoo werd de juridisch werkgever van de bandleden en ‘payrolling’ was geboren.

Duizenden werkgevers ontdekten daarna de voordelen. Payrolling groeide sinds 1992 steeds verder door en inmiddels helpt Tentoo tienduizenden ondernemers – bedrijven en zelfstandigen – met uitbetalingen en administratieve verplichtingen.

payroll

Vrijblijvend advies of offerte

Benieuwd wat payrolling via Tentoo voor jouw bedrijf kan betekenen? Je kunt ons altijd bellen via 020-7230953 of gewoon even bij ons binnenstappen aan de Maassluisstraat 2 in Amsterdam. Direct een adviesgesprek of vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan dit formulier in, we helpen je graag!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.