Tentoo: het eerste payrollbedrijf van Nederland - Tentoo
Coworking Space For Creative Freelancers

Tentoo: het eerste payrollbedrijf van Nederland

Payroll is de afgelopen jaren bezig geweest aan een opmars. Steeds meer bedrijven zijn payroll gaan inzetten voor hun flexibele schil. Een bijkomende ontwikkeling hiervan is de groei van het aantal payrollbedrijven in Nederland. Inmiddels zijn er honderden payrollaanbieders actief. De vraag is natuurlijk, welke van deze payroll bedrijven is het beste payrollbedrijf? 

Offerte aanvragen
Over payrollbedrijven

Wat is een payroll bedrijf?

Zie payroll als een driehoeksverhouding tussen opdrachtnemer, opdrachtgever en het payroll bedrijf. De opdrachtgever en opdrachtnemer vinden elkaar en kunnen gaan samenwerken. Het payroll bedrijf verzorgt vervolgens de administratieve en financiële afhandeling. Deze verhouding en onderlinge afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst (contract).

Payroll bedrijven Nederland

Tentoo, het eerste payroll bedrijf van Nederland

Van alle payrollbedrijven in Nederland is Tentoo de allereerste in de payroll sector. Tentoo is opgericht in 1992 opgericht vanwege een vraag uit de creatieve sector. Freelancers wilden op een eenvoudige, snelle en legale manier worden ingehuurd zonder administratieve rompslomp. De oprichters van Tentoo maakten dit met payroll mogelijk.

De payroll dienstverlening bleek een gat in de markt. Behalve freelancers zagen ook werkgevers de voordelen van payroll in. Binnen de kaders van goed werkgeverschap konden zij met payroll op een eenvoudige manier flexibeler omgaan met hun medewerkersbestand. Zo ontstond een hele nieuwe manier van werkgeverschap. De afgelopen jaren schoten de nieuwe payroll bedrijven binnen de payroll sector als paddenstoelen uit de grond.

De missie van payrollbedrijf Tentoo

De payroll dienstverlening staat ons op het lijf geschreven. Als eerste payrollbedrijf is Tentoo altijd al dé partner voor werkgevers, opdrachtgevers en freelancers als het gaat om payroll of andere loongerelateerde diensten. Wij dragen zo bij aan het succes van onze klanten.

Wij realiseren al sinds 1992 continuïteit door een betrouwbaar en deskundig payroll bedrijf te zijn. Het is ons doel om van alle payroll bedrijven kwalitatief het beste payroll bedrijf te blijven. Wij onderscheiden ons door de flexibiliteit in onze dienstverlening en ons laagdrempelig karakter. Al onze medewerkers verlenen direct of indirect service met als doel onze klanten onbekommerd te laten ondernemen.

De kernwaarden van Tentoo

Tentoo is partner van ruim 11.000 bedrijven en ruim 22.000 freelancers. En deze aantallen stijgen jaarlijks. We onderscheiden ons van andere payroll bedrijven binnen de payroll sector mede door de kernwaarden die wij dagelijks centraal stellen:

  • Betrouwbaarheid
  • Klantgerichtheid
  • Deskundigheid
  • Flexibiliteit
  • Kwaliteit

Tentoo beweegt met je mee

Tentoo zorgt ervoor dat je als werkgever of als freelancer zorgeloos meebeweegt met alles wat de markt vraagt en biedt. En wat het beste werkt voor jou. Daardoor zijn onze klanten altijd flexibel in de markt. Waardoor alle kansen benut kunnen worden en je het maximale eruit haalt. Als payroll bedrijf ondersteunen wij:

  • Werkgevers. Door arbeidsrechtelijke risico’s over te nemen en ze te helpen aan een flexibel medewerkersbestand.
  • Freelancers. Door administratieve verplichtingen uit handen te nemen en ze financiële zekerheid te bieden.
Young,Female,With,Cute,Smile,Sitting,With,Portable,Net-book,In

Contact

De vraag welke van al die beste payroll bedrijven Nederland je nou moet kiezen, hangt misschien nog bij jou in de lucht. Neem gerust contact met ons op als je nog twijfels hebt.

Benieuwd hoeveel payrolling via Tentoo kost? We rekenen het graag voor je uit.

Heb je liever eerst persoonlijk advies? We kijken en denken net zo graag met je mee om te kijken wat het beste bij jou past. Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.