Wegens onderhoud is my.tentoo het weekend van 6 en 7 juni niet bereikbaar. Excuses voor het ongemak.

Tentoo laat brexit-bedrijven onbekommerd ondernemen

Waarom Tentoo?

 • Tijdelijk personeel inzetten
 • Geen werkgeversplichten en -risico’s
 • Meest ervaren payrollpartner in Nederland
 • Jij kunt je volledig richten op je core business

Bel direct naar 020 – 723 09 53 voor meer informatie!

Tentoo laat brexit-bedrijven onbekommerd ondernemen

Tientallen Britse bedrijven hebben hun activiteiten verhuisd naar Nederland vanwege de brexit. Honderden ondernemers oriënteren zich op een bedrijfsverhuizing naar ons land. Tentoo zorgt dat brexit-bedrijven zonder risico’s personeel (tijdelijk) kunnen inzetten in ons land. Zo lang of zo kort als nodig is.

In 2018 verkasten 42 Britse bedrijven vanwege de brexit naar Nederland, waarvan 28 naar de regio Amsterdam. Dit leverde deze regio 1937 nieuwe banen op. De komende jaren worden in heel Nederland duizenden extra brexit-banen verwacht. Het NFIA zegt met zo’n 250 brexit-bedrijven in gesprek te zijn over een mogelijke bedrijfsverhuizing naar ons land. Nederland is voor deze bedrijven zeer aantrekkelijk vanwege de gunstige ligging in Europa, de uitstekende faciliteiten, de belastingvoordelen, de innovatiekracht én het personeel. Tentoo maakt het voor buitenlandse ondernemers nóg aantrekkelijker om hierheen te komen.

Deal or no deal

De meeste bedrijven die vanwege de brexit naar Nederland komen, weten niet hoelang ze blijven. Mogelijk hebben ze enkele jaren medewerkers nodig in ons land, misschien maar een paar maanden. Tentoo maakt het mogelijk om medewerkers vrijuit in te zetten, zo lang of zo kort als nodig is.  Zonder risico’s, zonder administratieve rompslomp en zonder verplichtingen. Brexit-deal of geen brexit-deal.

Hoe werkt het?

Via payroll bij Tentoo werf je zelf je medewerkers. Je stuurt ze ook gewoon zelf aan op de werkvloer. Alle werkgeversrisico’s en administratieve verplichtingen verleg je naar Tentoo. Als juridisch werkgever van jouw medewerkers nemen we je verder alles uit handen. Van doorbetaling bij ziekte en de salarisadministratie tot het contractbeheer en de afdrachten aan de Belastingdienst; je hebt er geen omkijken naar.Je kunt je medewerkers 3 jaar lang op flexibele basis inzetten zonder dat je ze een vaste aanstelling hoeft te geven.

Ervaren payroll partner

Tentoo is het eerste payrollbedrijf van Nederland. We hebben 27 jaar ervaring in het verzorgen van uitbetalingen en zijn de Nederlandse payroll partner voor veel multinationals. We verlonen tienduizenden medewerkers bij meer dan 11.000 bedrijven. Hiertussen zitten óók bedrijven die vanwege de brexit naar Nederland zijn verhuisd. Wij weten wat jij nodig hebt om hier stressvrij te kunnen ondernemen.

Contact

Benieuwd wat Tentoo voor jouw bedrijf kan betekenen? Of wat de kosten zijn? Vraag hieronder vrijblijvend een adviesgesprek of offerte aan. We helpen je graag!

 • Gegevens medewerker

  Welke functie heeft de medewerker?

  Welke vergoeding heeft u met de medewerker afgesproken?

  Invalid Input

  Jouw gegevens

  Vul hier alstublieft uw bedrijfsnaam in.

  Vermeld hier alstublieft uw naam.

  Vul hier alstublieft uw telefoonnummer in (zonder tekens).

  We sturen de offerte per mail naar u toe. Vul daarom alstublieft uw mailadres in.

  Invalid Input

 • Ja, neem contact met mij op!

  Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.

  Hier kan je jouw bericht kwijt.

  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

  Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

  Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »