Payroll bureau Tentoo

Payroll bureau Tentoo

 • Gemak, flexibiliteit en goede service
 • Eerste payroll bedrijf van Nederland
 • Payroll voor werkgevers
 • Payroll voor freelancers
 • Onbekommerd ondernemen!
Payroll bureau Tentoo

Op zoek naar een payrolling partner? Lees op deze pagina wat een payroll bureau doet en maak kennis met Tentoo, het eerste payroll bedrijf van Nederland.

Wat doet een payroll bureau?

Een payroll bureau werkt een beetje zoals een uitzendbureau, waarbij een bedrijf personeel kan aannemen zonder zelf de juridische werkgever van dat personeel te zijn. Een belangrijk verschil is echter dat ondernemers bij payrolling nog wel zelf het personeel moeten werven. Jij kiest dus zelf wie je aanneemt, het payroll bureau is vervolgens officieel werkgever van die persoon. Het grote voordeel is dat de administratieve en financiële afhandeling door de payroll organisatie worden verzorgd. Binnen de kaders van goed werkgeverschap kun je met payroll op een eenvoudige manier flexibeler omgaan met het medewerkersbestand.

Payroll voor freelancers

Behalve bovenstaande vorm van payrolling, die we 'payroll voor werkgevers' noemen, is er ook payroll voor freelancers en zzp'ers. Lees daar meer over op de payroll voor freelancers pagina.

Over Tentoo

Tentoo is het eerste payroll bureau van Nederland. Het staat al sinds 1992 garant voor payroll services van hoge kwaliteit. De afgelopen jaren wordt payroll steeds populairder in Nederland. Steeds meer bedrijven en freelancers schrijven zich in bij een payroll bureau. Tentoo is al lang niet meer de enige payroll organisatie. Door de populariteit van payroll is het aantal bureaus de laatste jaren enorm toegenomen. Er zijn in Nederland inmiddels honderden payroll bureaus opgericht. Payroll bureau Tentoo onderscheidt zich door de kwaliteit van de dienstverlening. Tentoo zorgt ervoor dat personeel en freelancers op een eenvoudige en snelle manier ingehuurd kunnen worden, zonder administratieve rompslomp.

De kernwaarden van payroll bureau Tentoo

Payroll bureau Tentoo is dé partner voor werkgevers, opdrachtgevers en freelancers als het gaat om payroll of andere loongerelateerde diensten. Ruim 11.000 bedrijven en 22.000 freelancers maken gebruik van de diensten van Tentoo. Deze aantallen stijgen jaarlijks. Dat komt mede door de kernwaarden die wij dagelijks centraal stellen. Deze kernwaarden zijn:

 • Betrouwbaarheid;
 • Klantgerichtheid;
 • Deskundigheid;
 • Flexibiliteit;
 • Kwaliteit.

Lees meer over de payroll kosten.

Onze missie

Met onze dienstverlening willen wij bijdragen aan het succes van onze klanten. Wij realiseren dat al 27 jaar continuïteit door een betrouwbaar en deskundig payroll bureau te zijn. Het is ons doel om als payroll bureau kwalitatief de beste te blijven. Wij onderscheiden ons door de flexibiliteit in onze dienstverlening en ons laagdrempelig karakter. Al onze medewerkers verlenen direct of indirect service met als doel onze klanten onbekommerd te laten ondernemen.

Onbekommerd ondernemen met payrolling van Tentoo

Payrolling van Tentoo betekent zorgeloos ondernemen. Wij ondersteunen:

 • werkgevers door arbeidsrechtelijke risico's over te nemen en ze te helpen aan een flexibel medewerkersbestand;
 • freelancers door administratieve verplichtingen uit handen te nemen en ze financiële zekerheid te bieden.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden van payroll voor jou zijn? Vraag een offerte aan via een van onderstaande links:

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »