Werken via Tentoo

Van werkgever tot opdrachtgever en van freelancer tot zzp’er; Nederland telt veel typen ondernemers. En al die ondernemers krijgen te maken met administratieve verplichtingen. Tentoo neemt deze papieren rompslomp uit handen. Wij zorgen dat een ondernemer zich kan richten op het succes van zijn onderneming.

Samenwerken met Tentoo geeft ondernemers de vrijheid om te doen waar zij goed in zijn. Dat doen wij ook. Tentoo werkt met ervaren adviseurs op het gebied van flexibele arbeid, salarisadministratie, zelfstandig ondernemerschap en HR.

Wil jij graag weten hoe Tentoo jou kan helpen? Of je nu werkgever, opdrachtgever, flexwerker, freelancer of zzp’er bent; onze adviseurs geven je graag advies om het beste uit je onderneming of carrière te halen.

Sinds 1992 werkt Tentoo voor een grote verscheidenheid aan klanten. Hieronder vind je een overzicht van branches waar Tentoo actief in is, de type klanten waar Tentoo voor werkt en de regio's waar onze klanten onder meer vandaan komen.

Ook leggen wij graag uit hoe onze dienstverleningen personeel verlonen, Tentoo Freelance, salarisadministratie, HR en ZZP-Support werken.

Klanttypen

Diensten voor freelancers

Diensten voor werkgevers

HR & Tentoo

Salarisadministratie

Tentoo ZZP-Support

Branches

Steden en regio's

Sponsoring

 

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »