Flexibiliteit voor horecabedrijven - Tentoo
Horeca payroll

Flexibiliteit voor horecabedrijven

Als horecaondernemer heb je continu te maken met wisselende drukte. Per dag, week en seizoen wisselen pieken en dalen elkaar af. Dat vraagt om een flexibele inzet van je medewerkers. Tentoo maakt dit voor je mogelijk. Al 29 jaar. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op de horecasector en we zorgen dat jij je kunt richten op het runnen van jouw horecazaak.

Offerte aanvragen

Gemak en flexibiliteit

Voor horecabedrijven is flexibiliteit van extra groot belang. De coronacrisis heeft dit pijnlijk duidelijk gemaakt. it maakt het verlonen van medewerkers voor jou als horecaondernemer extra interessant. Via Tentoo kun jij je medewerkers 4 jaar flexibel inzetten, op de momenten dat jij ze nodig hebt. Je hoeft ze dus niet binnen 3 jaar vast in dienst te nemen en je betaalt alleen voor de gewerkte uren. Jij stuurt je horecapersoneel aan, de werkgeversrisico’s liggen bij ons.

  • Horecapersoneel tot 4 jaar flexibel inzetbaar
  • Minimale werkgeversrisico’s
  • Geen omkijken naar salarisadministratie
  • Loonuitbetaling wordt verzorgd
  • Geen loondoorbetaling bij ziekte
Excited Diverse Colleagues Working In Bar

Inspelen op onzekerheid

De horecabranche is een van de grootste slachtoffers van de coronacrisis. Het aannemen van personeel lijkt bijna een luxeprobleem. Toch is het een fijn idee om (tijdelijk) geen personeelsrisico’s te hoeven lopen wanneer je weer kunt opschalen met jouw horecazaak. En nog fijner: dat je geen omkijken hebt naar alle administratieve plichten. Als je medewerkers verloont via Tentoo kun je optimaal inspelen op de onzekere toekomst.

Veel vakgenoten gingen je voor…

Veel horecaondernemers gingen jou al voor en verlonen hun medewerkers via Tentoo. In nauw overleg met deze horecazaken stemmen wij onze dienstverlening regelmatig af op de veranderende wensen, eisen en ontwikkelingen in de branche. We werken bovendien volledig conform de horeca-cao van de Koninklijke Horeca Nederland (pdf).

Conform de WAB

Onze dienstverlening voldoet volledig aan de WAB (Wet arbeidsmarkt in balans) die op 1 januari 2020 in werking trad. Deze nieuwe arbeidsmarktwet heeft voor werkgevers en werknemers veel veranderd. Voor jou als werkgevers gelden nieuwe spelregels voor zowel de medewerkers die je zelf in dienst hebt als als de medewerkers die je op flexibele basis inzet. Wanneer je in 2021 je horecamedewerkers verloont via Tentoo, hoef jij je geen zorgen te maken om de WAB. Sterker nog: je weet zeker dat je de flexibele mogelijkheden binnen deze wet optimaal benut.

Veel meer dan flexibiliteit

Horecamedewerkers die via Tentoo werken, kunnen gratis gebruikmaken van Horecatalent, het gevarieerde e-learningaanbod van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Ideaal om nieuwe medewerkers te trainen voor hun eerste werkdag, maar ook om vervolgens de kennis op peil te houden of uit te breiden. Denk hierbij aan een gecertificeerde cursus gastvrijheid of voedingswensen of trainingen om de kennis op te frissen over wijn, koffie of vlees en gevogelte.

WorkBar-1

Zo werkt het

Het verlonen van horecamedewerkers werkt als volgt:

1 Werf een medewerker voor jouw café, restaurant of hotel OF match met een kandidaat via ons matchingsplatform.
2 Maak werkafspraken met je medewerker.
3 Geef de gewerkte uren door aan Tentoo.
4 Tentoo betaalt het loon uit en draagt de werkgeverslasten af.
Flexibiliteit en gemak

Alles over verlonen

Medewerkers verlonen via Tentoo betekent flexibiliteit, gemak en minder verplichtingen. Wij verzorgen de uitbetaling van de medewerker, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s. Jij blijft in control. Je kunt je medewerkers bij ons op drie manieren verlonen: met een payrollovereenkomst, met een uitzendovereenkomst of per opdracht.

Alles over verlonen
Gratis whitepaper

Horecamedewerkers onboarden

Vakmensen in de horeca zijn schaars. Zodra je ze vindt, wil je ze zo lang mogelijk behouden. Een goede ‘onboarding’ is hierbij essentieel. Maar hoe verzorg je als horecaondernemer zo’n kickstart? Samen met Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) maakten wij dit whitepaper vol concrete tips en praktijkvoorbeelden voor jouw horecazaak.

Whitepaper lezen

Ik wil advies!

Tentoo heeft de dienstverlening afgestemd op cafés, hotels en restaurants. Wat dit voor jou betekent? Dat verschilt per bedrijf. We rekenen het heel graag vrijblijvend voor je uit. Vul dit formulier in en we nemen contact met je op. Direct bellen kan natuurlijk ook! Via 020 – 723 09 53 zitten we voor je klaar. Wij helpen je graag!

Hey horeca-ondernemer!

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden