Payroll voor opticiens - Tentoo
Payroll opticiens

Payroll voor opticiens

Besteed je werkgeverschap uit

Wil je je volledig focussen op jouw optiekzaak? Klanten optimaal bedienen en snel inspelen op de laatste trends in de markt? Dan is het heel fijn als je geen omkijken hebt naar je risico’s en plichten als werkgever. Daarom zijn wij er. Met payrolling van Tentoo houd jij je handen vrij voor je zaak.

Direct offerte aanvragen

Onbezorgd werkgeven

Als opticien heb je medewerkers nodig om je zaak succesvol te maken. Bij het werkgeverschap horen echter nogal wat tijdrovende taken en risicovolle verplichtingen. Denk aan het voeren van een salarisadministratie, het contractbeheer en het tijdig en juist uitbetalen van je medewerkers. En dan hebben we het nog niet eens over het verwerken van ziek- en betermeldingen en de plicht om (langdurig) zieke medewerkers door te betalen.

Met payrolling van Tentoo geef je al dit soort zaken uit handen.

Voordelen van payroll

  • Geen omkijken naar verloning en salarisadministratie
  • Je mag zelf je personeel werven
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
  • Je hebt een HR-afdeling op afstand
  • Je medewerkers zijn in zeer goede handen

Jij de baas, wij de rest

Een groot voordeel van het inzetten van een payrollkracht – ten opzichte van een uitzendkracht – is dat jij de medewerker helemaal zelf mag werven en selecteren. Zo houd je de inhuur van je personeel volledig in eigen hand. Bij een specialistische zaak met weinig medewerkers is dat geen overbodige luxe. Vervolgens ligt ook op de werkvloer de aansturing gewoon bij jou. Zo heb jij de lusten van het werkgeverschap en dragen wij – met veel plezier overigens – de ‘lasten’.

Je HR-afdeling op afstand

Wat doet Tentoo dan precies voor jou? Wij verzorgen de salarisadministratie en loonuitbetaling (inclusief pensioen), verstrekken de loonstroken en dragen de juiste premies en loonbelastingen af. Ook verwerken we de ziek- en betermeldingen en betalen wij je personeel door bij (langdurige) ziekte. Contractbeheer, wet- en regelgeving volgen, vragen van je medewerker beantwoorden of scholingsmogelijkheden aanbieden? Doen wij ook!

Voor veel opticiens zijn wij dan ook hun payrollpartner én HR-afdeling op afstand.

Payroll opticien Tentoo
Payrolling via Tentoo - alles over payrolling in 2023
Whitepaper

Payroll in 2024

De rol van payrolling is door de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) behoorlijk veranderd. Ondernemers zetten het niet meer in voor de flexibiliteit, maar om de inhuur van personeel in eigen hand te houden en de werkzaamheden en risico’s van het werkgeverschap uit te besteden.

In dit payroll white paper lees je wat payroll anno 2024 inhoudt en wat je ermee kunt.

Whitepaper lezen
Goed werkgeverschap

Zuinig op je personeel

We snappen dat je zuinig bent op je personeel. Goede optiekmedewerkers zijn lastig te vinden, dus die wil je graag zo lang mogelijk behouden. Payrolling van Tentoo is zeer geschikt om medewerkers aan je optiekzaak te binden. Om te beginnen krijgen payrollkrachten ze dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers die je (eventueel) wél zelf in dienst hebt. Daar bovenop krijgen ze nog enkele Tentoo-voordelen.

Tentoo is de juridisch werkgever van tienduizenden freelancers en flexwerkers. Dit zijn we al sinds 1992 en we hechten veel waarde aan goed werkgeverschap. Dat gaat veel verder dan het tijdig en juist uitbetalen van de salarissen. We begeleiden medewerkers bij ziekte en re-integratie en bieden een goede pensioenregeling en diverse collectiviteitskortingen. Ook kunnen je payrollmedewerkers onbeperkt gebruikmaken van onze online leeromgeving Academy for Flex. Want wij zijn ook zuinig op jouw personeel.

Payrolling voor opticiens

Zo eenvoudig start je

Stap 1 Werf je eigen optiekmedewerkers (indien gewenst met onze hulp).
Stap 2 Maak de werkafspraken (salaris, werkzaamheden, arbeidsomvang).
Stap 3 Wij betalen het loon uit, voeren de salarisadministratie en dragen de werkgeverslasten.
Stap 4 Jij stuurt aan op de werkvloer en hebt je handen vrij voor je zaak.
Bekijk welke dienst het beste bij jou past

Ontdek de diensten van Tentoo voor werkgevers

Ben je nog niet helemaal zeker of payroll geschikt is voor jouw situatie? Tentoo biedt een oplossing die past bij elke onderneming. Om het makkelijk te maken, hebben we alle diensten voor je op een rij gezet.

Advies of offerte?

Benieuwd of payrolling van Tentoo iets voor jouw optiekzaak is? We denken vrijblijvend met je mee om te kijken of onze dienstverlening op jouw wensen aansluit.

Weten hoeveel payrolling voor opticiens kost? Je kunt bij ons betalen voor de uren die je medewerker de afgelopen maand daadwerkelijk heeft gewerkt óf op basis van een vast maandbedrag.

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.