Payroll Software | Start Direct! | Tentoo
payrollsoftware

Payroll software

Als je besluit om de verloning van payrollmedewerkers uit te besteden wil je natuurlijk dat dit administratief goed verloopt. En op een makkelijke manier die jou zo weinig mogelijk tijd kost. Wij hebben ons eigen payroll software systeem ontwikkeld: Pay4me. Met behulp van dit online portal kun je 24/7 je flexibele personeelsbestand inzien: van contracten en gewerkte uren tot loonstroken en facturen.

Liever direct je vragen stellen over onze payroll software of wil je persoonlijk advies? We helpen je graag verder!

Bel ons direct

Eigen payroll software

Denk je aan payroll software Nederland, dan denk je aan Tentoo. Doordat de payroll software Pay4me door Tentoo in eigen beheer is ontwikkeld, is het helemaal afgestemd op de wensen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is dat het systeem onlangs is uitgebreid met verschillende taalversies. Zo kunnen buitenlandse werkgevers en werknemers in hun eigen taal gebruik maken van de software. Ook werkt een heel team van ontwikkelaars dagelijks aan het optimaliseren van het systeem. Bijna elke week worden er features aangepast of toegevoegd om zo de gebruikerservaring te verbeteren.

Payroll software Pay4me

Via onze payrolling software Pay4me heb je 24/7 een volledig inzicht in de administratie van je payrollmedewerkers. Dit begint al bij het veilig en digitaal ondertekenen van de arbeidsovereenkomst. Ook werknemers die via Tentoo verloond worden kunnen altijd bij hun gegevens. Zo kunnen ze in hun eigen account bijvoorbeeld hun loonstroken en jaaropgaven terugvinden.

Payroll bruto netto berekenen

Ook is het in de payrollsoftware van Tentoo mogelijk om bruto-netto-berekeningen te maken. In deze pro forma berekening kunnen werknemers in een proefloonstrook zien welke premies en inhoudingen er zijn op hun bruto inkomen. Het resultaat van deze berekening is een schatting. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. Toch hebben werknemers zo een idee wat ze netto overhouden van hun bruto salaris.

bureau

Uren registreren voor werkgevers

In ons eigen payrolling software systeem Pay4me kun je heel makkelijk de uren van je werknemers registreren. Er zijn 3 verschillende manieren om de uren van je payrollmedewerkers in te voeren: per plaatsing, per maand of aan de hand van een import. Als je kiest voor het invoeren per plaatsing kun je per werknemer de uren voor een bepaalde periode invoeren. Je kunt hierbij naast normale uren, voor verschillende andere uursoorten kiezen zoals: overuren, vakantie-uren en reis-uren. Voor werknemers met een vast maandsalaris is de registratie voor maandverloning handig. Hiervoor is nog wel een accordering van een uren-overzicht nodig. Zeker als er veel verschillende payrollmedewerkers zijn is het handig om de uren te registreren aan de hand van een import. Hiervoor kun je een eigen excelbestand uploaden. Indien nodig kun je deze uren in Pay4me nog controleren en aanpassen voor je ze accordeert.

Uren registreren voor werknemers

Sommige werkgevers kiezen ervoor om de uren te laten registreren door de payrollmedewerkers zelf. Werknemers kunnen dan in de payroll software zelf de gewerkte uren invoeren en accorderen. Daarnaast is het mogelijk om onkosten te declareren en de gewerkte uren in te zien. Hier hebben werknemers dus ook de mogelijkheid om vakantiedagen, overuren en variabele reiskosten in te voeren.

Waarom kiezen voor de payrolling software van Tentoo?

De payrolling software van Tentoo heeft veel voordelen. We zetten de belangrijkste pluspunten voor je op een rijtje:

  • In eigen beheer ontwikkeld
  • 24/7 inzicht in de administratie van flexkrachten
  • Digitaal ondertekenen van de arbeidsovereenkomst
  • Zelf uren inboeken/accorderen
  • Verloning en facturatie altijd in orde
  • Zowel beschikbaar als payroll software Nederland en andere talen
Wij vertellen graag meer over onze payrolling software

Meer weten?

Ben je benieuwd wat de payroll software van Tentoo voor jou kan betekenen? Of wil je graag persoonlijk advies? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hey werkgever! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.