Payrolling voor webwinkels - Tentoo
Tentoo payroll voor het inzetten van jouw medewerkers - voor webshops en ondernemers

Payrolling voor webwinkels

Webshopmedewerkers aannemen

Run je een webwinkel en wil je (extra) personeel inzetten? Dan is payrolling heel interessant. Hiermee kun je personeel aannemen zonder administratieve verplichtingen. Jij hebt en houdt de leiding over de medewerkers, Tentoo neemt je werkgeverstaken, -plichten en -risico’s uit handen. Goed voor jou én je webwinkelpersoneel.

Ik wil vrijblijvend advies

Minimale risico’s, maximaal gemak

Duizenden nieuwe webwinkels openden de afgelopen jaren hun digitale deuren. In 2020 schoot de omzet van internetverkopers in ons land met 40% omhoog ten opzichte van 2019. Veel consumenten ervaarden tijdens de lockdown de voordelen van digitaal winkelen; zij blijven meer online shoppen. In 2021 zette deze groei door. Slim dus om nu een webwinkel te starten of verder uit te breiden.

Grote kans dat je (extra) personeel nodig hebt. Misschien voor online marketing of je klantenhelpdesk, mogelijk voor je administratie of magazijn. Werkgever zijn is echter heel iets anders dan een online winkel runnen. Via payrolling bij Tentoo besteed je het werkgeverschap uit, zodat jij je kunt richten op de groei van je webshop.

Voordelen van payrolling:

  • Jij werft en selecteert je medewerkers
  • Jij stuurt de medewerkers aan
  • Wij betalen je personeel op tijd uit en verstrekken de loonstroken
  • Wij dragen alle premies en loonbelastingen af
  • Wij voeren de salarisadministratie
  • Wij dragen het risico op doorbetaling van (langdurig) zieke medewerkers
  • Wij verwerken ziek- en betermeldingen

Jij de baas, wij de rest

Besteed je werkgeverstaken uit

Als je webshop-medewerkers aanstelt op payrollbasis, worden wij hun juridisch werkgever. De medewerkers werken exclusief voor jou, maar staan bij ons op de loonlijst. Waarom je dat zou doen? Omdat wij als juridisch werkgever veel taken en risico’s van je overnemen, zoals de salarisadministratie, loonuitbetaling, afdrachten aan de belastingdienst en doorbetaling bij ziekte. Alle administratieve rompslomp dus.

En jij? Jij werft je medewerkers, stuurt ze aan op de werkvloer en zorgt dat je webshop goed draait.

Payrolling met Tentoo voor je webshop ondernemer
Het beste voor je personeel

Goed werkgeverschap

Je wilt dat jouw medewerkers het goed hebben. Dat alles goed voor ze is geregeld. Met payrolling van Tentoo heb je die zekerheid. Om te beginnen hebben je payroll-webwinkelkrachten minimaal dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers die op je eigen loonlijst (zouden) staan; wij verlonen namelijk volgens de cao of beloningsregeling die voor jouw bedrijf geldt.

Mogelijk krijgen je medewerkers zelfs iets extra’s, want wij bieden extra secundaire arbeidsvoorwaarden. Je payrollkrachten mogen onder meer onbeperkt gebruikmaken van onze online leeromgeving Academy for Flex. Als vanzelfsprekend betalen wij tijdig de juiste salarissen uit, bieden we een goede pensioenregeling, begeleiden we je medewerkers bij ziekte en re-integratie én zitten we voor ze klaar wanneer ze vragen hebben. Want ook wij willen dat jouw medewerkers het goed hebben.

Payrolling via Tentoo - alles over payrolling in 2023
Whitepaper

Payroll in 2024

De rol van payrolling is door de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) behoorlijk veranderd. Ondernemers zetten het niet meer in voor de flexibiliteit, maar om de inhuur van personeel in eigen hand te houden en de werkzaamheden en risico’s van het werkgeverschap uit te besteden.

In dit payroll white paper lees je wat payroll anno 2024 inhoudt en wat je ermee kunt.

Whitepaper lezen

Zo eenvoudig start je

Stap 1 Werf je eigen personeel en maak onderling de werkafspraken.
Stap 2 Geef de afspraken en gegevens van de medewerker digitaal aan ons door.
Stap 3 Wij regelen alle administratie en de medewerker kan dezelfde dag al voor je werken.
Ontdek welke dienstverlening het beste bij jou past

De veelzijdige diensten van Tentoo voor werkgevers

Twijfel je nog over de geschiktheid van payroll voor jouw situatie? Tentoo heeft de ideale oplossing voor elke onderneming. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we al onze diensten overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Offerte of persoonlijk advies?

Vrijblijvend persoonlijk advies ontvangen? Wij hebben payroll in 1992 uitgevonden, dus kunnen als geen ander met jou meedenken over de verschillende mogelijkheden. Benieuwd hoeveel het kost om je webwinkelmedewerkers te payrollen via Tentoo? We rekenen alles graag voor je uit.

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen op 020 – 723 09 53. We helpen je graag!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.