020 - 420 20 70

i-Loon: Payrolling voor intermediairs

Voordelen:

 • i-Loon verzorgt de verloning van je flexkrachten
 • Geen zorgen om facturatie en je debiteurenbeheer
 • Je marges en het loon van je flexkrachten worden voorgefinancierd
 • Alles online geregeld met onze handige app

Bel direct naar 020 - 237 16 32 voor meer informatie!

i-Loon: Payrolling voor intermediairs

Tentoo heeft een payrolldienst ontwikkeld, speciaal voor uitzendbureaus, detacheerders en andere intermediairs: i-Loon. Met i-Loon ontzorgen wij intermediairs door de loonbetaling en het juridisch werkgeverschap van flexkrachten over te nemen. Zo kunnen de intermediairs zich volledig richten op werving en selectie.

De werkwijze van i-Loon

1. De juiste match. Je bent actief om zoveel mogelijk opdrachtgevers én flexkrachten aan je te binden. Je zoekt een match voor elke vacature en helpt zoveel mogelijk flexkrachten aan het werk.

2. Digitaal inschrijven. Zodra je een match hebt gemaakt, registreer je online de flexkracht bij i-Loon. Vanaf dat moment wordt alles voor je geregeld; van het aanmaken van het contract en het controleren van alle gegevens tot het opstellen van een volledig personeelsdossier.

3. Uren invullen. Wanneer er uren zijn gemaakt, kunnen deze direct opgegeven worden. Via de site, maar ook via tablet en smartphone. Jouw opdrachtgevers kunnen via de app van i-Loon urenbriefjes invullen, aanpassen en goed- of afkeuren. Ook kunnen ze facturen inzien, rapportages draaien en flexkrachten inplannen.

4. Volwaardige backoffice en facturen in jouw huisstijl. Als zowel de flexkracht als jouw opdrachtgever akkoord zijn over de gewerkte uren en het tarief, betaalt i-Loon de flexkracht uit. Tevens draagt i-Loon alle werkgeverslasten en sociale premies af. Jouw opdrachtgever ontvangt een factuur, inclusief jouw bemiddelingsmarge, volledig in jouw huisstijl.

5. Voorfinanciering en financieel overzicht. Wij betalen het loon van je flexkrachten en je marge snel uit, nog voordat jouw opdrachtgever aan ons betaald heeft.

Contact

Wil je meer weten over onze payroll- en backofficedienst voor intermediairs? Of wil je weten wat de voordelen van i-Loon zijn? Bekijk dan de site van i-Loon of neem direct contact op via 020 – 237 16 32 en info@i-loon.nl

7,9

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 286 klantbeoordelingen Payroll voor werkgevers


7,9 uit 10

 • “Act4you werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met Tentoo. Ontzorgt en goede service!”

  Ellenor Spreeuw - Oprichter Act4you
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo."

  Johan Groeneveld - ANP
Onbekommerd ondernemen

Freelancen zonder gedoe?

De vrijheid van zelfstandig ondernemen, gecombineerd met het gemak van werken in loondienst. Iets voor jou? Bekijk ons gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp’ers.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »