Payrolling voor werkgevers Payrolling voor werkgevers

Voordelen van payrolling voor werkgevers:

 • Geen salarisadministratie
 • Uitbetaling van loon wordt voor je verzorgd
 • Je blijft zelf je medewerkers werven en aansturen
 • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
 • Je betaalt niet door bij ziekte

 

Bel direct naar 020 723 09 53 voor meer informatie!

Wat is payrolling?

Payrolling van Tentoo staat voor gemak, flexibiliteit en goede service. Wij nemen de uitbetaling van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico's. Met meer vrijheid en minder verplichtingen zet je een goede stap richting onbekommerd ondernemerschap.

Wat verandert er met payrolling?

In de dagelijkse praktijk verandert er bijna niets. Met onze payroll dienst blijf je zelf de werving en de inhoudelijke aansturing van je medewerkers uitvoeren. Wij betalen de nettolonen uit en dragen de premies en loonbelastingen af. Verder verstrekken we de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. En ben jij vrij van de doorbetalingsplicht bij ziekte, ketenaansprakelijkheid en vorderingen.

Onbekommerd ondernemen met payrolling

Met onze payroll constructie ondersteunen we jou in je werkgeverschap. Hierdoor heb jij de vrijheid bezig te zijn met dat waar je ondernemer om geworden bent. Als eerste payroll bedrijf in Nederland hebben we vele jaren ervaring in het verzorgen van uitbetalingen. Daardoor voelen we goed aan wat jij nodig hebt om stressvrij te ondernemen.

Tentoo ondersteunt met haar payrolling vanaf de eerste dag ondernemers binnen de audiovisuele branche, evenementenbureaus en media. De afgelopen 25 jaar zijn daar bedrijven uit veel andere branches bijgekomen. Zo sluit onze payroll dienst ook goed aan bij callcenters en contactcenters en alle andere bedrijven waar behoefte is aan een flexibele omgang met het medewerkersbestand.

Benieuwd naar wat payrolling van Tentoo voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op via 020 723 09 53 of vraag vrijblijvend de offerte payrolling werkgevers aan. Vragen? Vul het onderstaande formulier in.

 1. Ja, neem contact met mij op!

 2. Naam *
  Vul hier uw volledige naam in
 3. Contact *

  Maak een keuze
 4. E-mail *
  U heeft een ongeldig e-mailadres ingevoerd
 5. Telefoonnummer *
  Vul hier uw geldig telefoonnummer in
 6. Opmerkingen / vragen
  Invalid Input

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste
 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver
 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »