Tentoo Atlantic Challenge van Ralph Tuijn

Tentoo Atlantic Challenge van Ralph Tuijn

Avonturier Ralph Tuijn start in het weekeinde van 24 januari 2015 een wereldrecordpoging om de Atlantische Oceaan binnen 65 dagen in een roeiboot over te steken. Samen met vier Engelsen wil de uit Castricum afkomstige Tuijn in recordtijd de 6.062 kilometer van Portugal naar Zuid-Amerika varen.

Tentoo Atlantic Challenge

Dit doet Ralph onder de naam Tentoo Atlantic Challenge. Tentoo is zeer begaan met de ambitieuze plannen van de avonturier. Commercieel Directeur Gosse Visser: "De ambitie en wilskracht die Ralph laat zien met deze expeditie spreken ons erg aan. Het zijn dezelfde drijfveren die nodig zijn om succesvol te ondernemen. Men heeft een plan in gedachten en gaat er vol voor om die idealen te realiseren. Die ideologie maken van Ralph en zijn metgezellen ware ondernemers!"

Vierde recordpoging

Ralph Tuijn is niet onbekend met de avonturen van oceaanroeien. Dit wordt zijn vierde recordpoging. Inmiddels heeft hij al bijna 500 dagen alleen op zee doorgebracht.

Zijn vorige recordpoging in 2012, ook ondersteund door Tentoo, mislukte jammerlijk. Het doel was toen om 10.000 kilometer te roeien over de Indische Oceaan; van Australië naar Afrika. Helaas strandde zijn oversteek nadat hij twee keer in aanraking was gekomen met een olietanker...

Goed doel

Met zijn opzienbarende expeditie wil Ralph ook aandacht vragen voor het Annelies Fonds. Dit is het kinderfonds van de Parnassia Groep, een organisatie dat hulp biedt aan mensen die psychisch lijden. Het Annelies Fonds helpt kinderen die een ouder hebben met een psychiatrisch en/of verslavingsprobleem.

Succesvolle oversteek!

Uiteraard gaan Ralph en Tentoo dit keer voor een succesvolle oversteek! Tijdens zijn recordpoging, brengt Ralph regelmatig verslag uit. Wil jij graag op de hoogte blijven van zijn avonturen? Vul dan het formulier hiernaast in.

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief van Tentoo en volg zo het laatste nieuws van Ralphs recordpoging

Vul hier alsjeblieft je naam in.

Invalid Input

Vul hier alsjeblieft je e-mailadres in

Hier kan je jouw bericht kwijt.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »