Maandag 21 mei is Tentoo niet bereikbaar wegens pinkstermaandag. Dit is een nationale vrije dag. Wij staan je graag weer te woord op dinsdag 22 mei, vanaf 8.30 uur.

020 - 420 20 70

Ralphs Veiling

Ralphs Veiling

 1. Mijn bod op het shirt van Ralph Tuijn!

 2. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je naam in.
 3. Bod
  Vul hier je bod in
 4. E-mail
  Vul hier alsjeblieft je e-mailadres in.

RalphTuijn shirtMet de Tentoo Atlantic Challenge heeft Ralph Tuijn een nieuw Wereldrecord neergezet. In 51 dagen en 17 uur stak hij, met vier Britten, de Atlantische Oceaan over.

Veiling voor het Goede Doel!

Eén van shirts die Ralph droeg tijdens zijn Wereldrecord, wordt door Tentoo geveild. De opbrengst hiervan gaat 100% naar de bestrijding van kanker. Het shirt krijgt uiteraard een persoonlijke boodschap van Ralph.

Wil jij een bod doen op het shirt van Ralph en zo bijdragen aan de strijd tegen kanker? Vul het formulier op deze pagina in. Het hoogste bod wordt altijd op deze pagina getoond.

Hoogste bod: 11,00

 

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »