Salarisadministratie laten controleren - Tentoo
ICT concurrentie prijs

Salarisadministratie laten controleren

Bij Tentoo begrijpen we dat het nauwkeurig uitvoeren van jouw salarisadministratie tijdrovend is. Maar met de deskundige service van Tentoo kun je er zeker van zijn dat dit foutloos gebeurt. We geloven in een persoonlijke aanpak en werken samen om jouw salarisadministratie soepel te laten verlopen. Jouw financiële zaken zijn bij ons in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen.

Direct contact

Controle salarisadministratie door Tentoo

Je wilt je salarisadministratie laten controleren. Misschien doe je het nu zelf, maar weet je niet of je alles helemaal goed doet. Misschien besteed je het uit aan een externe specialist en wil je de salarisadministratie graag laten ‘dubbelchecken’. Dan ben je bij Tentoo aan het juiste adres. Wij nemen voor veel bedrijven de complete salarisadministratie uit handen, maar worden ook regelmatig ingeschakeld voor een check van de administratie.

Onze salarisexperts staan voor je klaar. Wij:

 • Zijn meervoudig gecertificeerd (ISAE 3402 type 2 en NIRPA).
 • Hebben up-to-date kennis van de wet- en regelgeving en cao’s.
 • Hebben ervaring met meerdere salarispakketten, zoals Unit4, NMBRS, Loket, AFAS, Raet en Cobra.
 • Zijn communicatief sterk, vlot en behulpzaam.
Berekenen

Salarisadministratie MKB – Offerte

 • Voer een getal groter dan of gelijk aan 10 in.
  Door drukte kunnen we alleen aanvragen vanaf 10 medewerkers verwerken.
  Heb jij je salarisadministratie voor dit loonjaar al geregeld, maar wil je toch gelijk overstappen? Dan starten we een schaduwadministratie voor je op. Dit houdt in dat Tentoo voor de betreffende maanden binnen het huidige loonjaar alle elementen binnen de salarisadministratie reproduceert. Nadat de uitkomsten identiek zijn aan die van de oude salarisadministratie, kan Tentoo deze overnemen. Voor het schaduwdraaien hanteert Tentoo de loonstrookprijs per medewerker per maand. Deze kosten komen bovenop de geoffreerde opstartkosten.
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.