Salarisadministratie laten controleren - Tentoo
ICT concurrentie prijs

Salarisadministratie laten controleren

Je wilt er zeker van zijn dat je salarisadministratie op orde is. Dat alles volledig voldoet aan de wet- en regelgeving en cao’s van 2022. Tentoo controleert het graag voor je. Zo weet je zeker dat jouw medewerkers exact het juiste loon ontvangen en voorkom je onverwachte boetes en naheffingen van de Belastingdienst. Een fijn idee.

Direct contact

Controle salarisadministratie door Tentoo

Je wilt je salarisadministratie laten controleren. Misschien doe je het nu zelf, maar weet je niet of je alles helemaal goed doet. Misschien besteed je het uit aan een externe specialist en wil je de salarisadministratie graag laten ‘dubbelchecken’. Dan ben je bij Tentoo aan het juiste adres. Wij nemen voor veel bedrijven de complete salarisadministratie uit handen, maar worden ook regelmatig ingeschakeld voor een check van de administratie.

Onze salarisexperts staan voor je klaar. Wij:

  • Zijn meervoudig gecertificeerd (ISAE 3402 type 2 en NIRPA).
  • Hebben up-to-date kennis van de wet- en regelgeving en cao’s.
  • Hebben ervaring met meerdere salarispakketten, zoals Unit4, NMBRS, Loket, AFAS, Raet en Cobra.
  • Zijn communicatief sterk, vlot en behulpzaam.
Berekenen

Contact

Weten wat de kosten zijn om Tentoo als salarisadministratiecontroleur in te schakelen? Of wil je eerst meer informatie over onze dienst? Bel ons dan via 020 – 524 60 51 of laat he gegevens achter via het contactformulier. We helpen je graag!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.