Salarisadministratie online - Tentoo
Salarisstrook-online-berekening

Salarisadministratie online

Efficiënt en toegankelijk voor het MKB

Het beheren van de salarisadministratie kan een tijdrovende taak zijn voor bedrijven in het MKB. Gelukkig biedt een dienstverlener in online salarisadministratie een praktische oplossing om dit proces te stroomlijnen en te vereenvoudigen. In deze snel veranderende markt is het cruciaal om flexibel te blijven en kan het helpen je loonadministratie uit te besteden. 

Krijg persoonlijk advies

De voordelen van online salarisadministratie uitbesteden voor MKB

 1. Tijdsbesparing 

  Automatiseer handmatige taken en verminder de tijd die wordt besteed aan het verwerken van loonadministratie. Met online salarisadministratie kun je je richten op de kerntaken van het ondernemen. 

 2. Altijd toegang tot gegevens en online loonstroken

  Waar je ook bent, met je salarisadministratie online heb je altijd toegang tot de benodigde gegevens. Dit maakt het gemakkelijk om loonstroken te bekijken, aanpassingen door te geven en gegevens te beheren.

 3. Naleving van wet- en regelgeving

  Online salarisadministratiediensten zijn up-to-date met de laatste wet- en regelgeving. Dit helpt bedrijven om te voldoen aan de complexe en veranderende regels rond loonadministratie.

 4. Flexibiliteit in aanpassingen

  Veranderende bedrijfsbehoeften? Met loonadministratie online kun je eenvoudig aanpassingen doen, zoals het toevoegen van nieuwe medewerkers of het wijzigen van salarisgegevens. 

Ontdek het gemak van Tentoo’s online loonadministratie

Wij begrijpen de uitdagingen waarmee werkgevers geconfronteerd worden bij het beheren van salarisadministratie. Onze online salarisadministratiediensten zijn ontworpen met het oog op persoonlijk contact, eenvoud en gebruiksgemak.  

Bij Tentoo ben je verzekerd van een foutloze salarisadministratie voor een vaste prijs per maand. Wij verzorgen loonmutaties, betalen het salaris aan je medewerkers, doen loonaangiften en maken en verstrekken loonstroken online. Je hebt bovendien een vast aanspreekpunt dat altijd op de hoogte is van jouw situatie.   

Werknemers-salarisadministratie

Meer weten of gelijk een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over Tentoo’s online salarisadministratie-dienstverlening? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Als je gelijk een offerte wil aanvragen kan dat op deze pagina.

Salarisadministratie – Contact

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.