Campagne Salarisadministratie uitbesteden voor MKB'ers - Tentoo
Salarisadministratie_kantoor_vrouwen

Salarisadministratie uitbesteden

Bespaar tijd door je salarisadministratie uit te besteden aan Tentoo. Met onze service weet je zeker dat dit foutloos gebeurt. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een vlekkeloze loonverwerking, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf. Neem vandaag nog contact op voor een soepele salarisadministratie. 

Contact

De salarisadministrateurs van Tentoo verzorgen al ruim 30 jaar de salarisadministratie en salarisverwerkingen. Wij verzorgen onder meer de loonmutaties en loonaangiften en verstrekken de loonstroken. Bedrijven die hun salarisadministratie uitbesteden krijgen meer vrijheid om zich op de bedrijfsvoering te richten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij onze klanten onbekommerd kunnen laten werken.

Bedrijf Salarisadministratie uitbesteden MKB door Tentoo

Voordelen van outsourcen van je salarisadministratie door Tentoo

  • 24/7 online inzicht in je salarisadministratie. 
  • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken. 
  • App met signaleringsfunctie. 
  • Eenvoudige verlof- en verzuimregistratie. 

Persoonlijk contact en ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij 24/7 online inzicht, een vast aanspreekpunt en proactieve ondersteuning. Jouw bedrijf verdient betrouwbare salarisadministratie. 

Betaalbaar voor elk bedrijf

De maandelijkse kosten van het uitbesteden van loonadministratie zijn gebaseerd op het aantal loonstroken dat wij voor je verzorgen. De kosten per loonstrook hangen hier ook vanaf. Hierdoor is onze loonadministratie interessant voor zowel grote als kleine bedrijven. We berekenen geen extra kosten voor tussentijdse mutaties in je salarisadministratie. De gemiddelde kosten die je hebt wanneer je je loonadministratie uitbesteedt zijn dus per bedrijf verschillend en kunnen ook maandelijks verschillen. Neem contact op voor tarieven en ontdek de voordelen van uitbesteding. 

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op via het formulier!

Salarisadministratie – Contact

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.