Payroll voor startups - Tentoo
bermix-studio-zfvCzx5BeX0-unsplash

Payroll voor startups

Onbekommerd groeien

Als startup wil je (snel) groeien en successen boeken. Daar heb je personeel voor nodig. Maar je zit niet te wachten op de tijdrovende taken en risicovolle verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. Steeds meer startups verlonen daarom hun medewerkers op payrollbasis via Tentoo. Zo hebben zij hun handen vrij om met minimale risico’s te groeien.

Ik wil een offerte aanvragen!

Snel doorgroeien naar scaleup

Nederland telt duizenden startups. Gemiddeld hebben zij 11,3 medewerkers op de loonlijst, met de wens er binnen 12 maanden nog eens 7,3 aan te nemen (Bron: EU Startup Monitor). Het werkgeverschap brengt de nodige verplichtingen en risico’s met zich mee. Denk aan het contractbeheer, de salarisadministratie, ziek- en betermeldingen en de salarissen die doorlopen als medewerkers (landgdurig) ziek worden.

Met payrolling geef je al dit soort zaken uit handen.

Voordelen van payrolling

  • Geen omkijken naar verloning en salarisadministratie
  • Je houdt de werving en selectie in eigen hand
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
  • Medewerkers mogen exclusief voor jouw startup werken
  • Je medewerkers zijn in zeer goede handen

Jij de baas, wij de rest

Een groot voordeel van payrollkracht ten opzichte van een uitzendkracht is dat jij hem helemaal zelf mag werven en selecteren. Zo kun je – als je dat wilt – de inhuur van je personeel met payrolling volledig in eigen hand houden. Ook de aansturing op de werkvloer ligt volledig bij jou. Zo ben jij de baas, maar doen wij de rest.

Je HR-afdeling op afstand
Wat Tentoo dan precies voor jou doet? Wij verzorgen de salarisadministratie en loonuitbetaling, verstrekken de loonstroken en dragen de juiste premies en loonbelastingen af. Ook verwerken we de ziek- en betermeldingen en betalen wij je personeel door bij (langdurige) ziekte. Voor veel startups zijn wij hun payrollpartner én HR-afdeling op afstand.

Payrolling via Tentoo voor jouw start-up

Payrolling in 45 seconden

Medewerkers verlonen via payrolling? In deze animatievideo leggen we het principe ‘verlonen met een payrollovereenkomst’ in 45 seconden uit.

Het beste voor je personeel

Goed werkgeverschap

Je wilt een goed werkgever zijn voor je medewerkers. Je goede krachten wil je zo lang mogelijk voor jouw bedrijf behouden. Payrolling is zeer geschikt om medewerkers aan je bedrijf te binden. Om te beginnen worden payrollkrachten beloond volgens de cao of beloningsregeling van jouw bedrijf, waarmee ze dezelfde arbeidsvoorwaarden hebben als medewerkers die je (eventueel) wél zelf in dienst hebt. Daar bovenop krijgen ze nog enkele Tentoo-voordelen.

Tentoo is de juridisch werkgever van tienduizenden freelancers en flexwerkers. Dit zijn we al sinds 1992 en we hechten veel waarde aan goed werkgeverschap. Dat gaat veel verder dan het tijdig en juist uitbetalen van de salarissen. We begeleiden medewerkers bij ziekte en re-integratie en bieden een goede pensioenregeling en diverse collectiviteitskortingen. Ook kunnen je payrollmedewerkers onbeperkt gebruikmaken van onze online leeromgeving Academy for Flex. Want ook wij willen het beste voor je personeel.

Zo eenvoudig start je

Het payrollen van medewerkers gaat als volgt:

Stap 1 Werf je eigen je medewerker (indien gewenst met onze hulp).
Stap 2 Maak de werkafspraken (salaris, werkzaamheden, arbeidsomvang).
Stap 3 Wij betalen het loon uit, voeren de salarisadministratie en dragen de werkgeverslasten.
Stap 4 Jij hebt de handen vrij voor de aansturing op de werkvloer.
Payroll? Of toch verlonen met een uitzendovereenkomst of per opdracht?

Ontdek Tentoo’s diensten voor werkgevers

Ben je toch nog niet helemaal zeker of payroll bij jouw situatie past? Tentoo biedt een oplossing voor iedere onderneming. Want: geen startup is hetzelfde! We hebben onze dienstverleningen voor je op een rij gezet.

Van HR-advies tot verloning: Tentoo beweegt met je mee.

Hey startup! Offerte of advies?

Benieuwd hoe je startup dankzij Tentoo onbekommerd kan groeien? Of hoeveel payrolling in jouw branche kost? Vul vrijblijvend dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ons ook bellen op 020 – 723 09 53. We helpen je graag!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.