Strandpaviljoens met flexpersoneel de zomer in I Tentoo
Strandtent-1

Oplossing voor strandpaviljoens

Met flexpersoneel de onzekere zomer in

Kan jouw strandtent deze zomer weer op volle toeren draaien? De vooruitzichten zijn onzeker, maar je moet je wel alvast voorbereiden op het strandseizoen. Door personeel flexibel via Tentoo te verlonen, kun je straks de inzet van je personeel direct op- en afschalen wanneer het nodig is. Daarmee minimaliseer je jouw personeelsrisico’s en voorkom je een hoop kopzorgen.

Direct offerte aanvragen

Haal alles uit het seizoen

Zodra strandtenten weer open mogen, wil je daarvan profiteren. Hopelijk de hele zomer lang, met zoveel mogelijk gasten. Maar welke coronamaatregelen in het voorjaar en de zomer van kracht zijn, is nog totaal onduidelijk. Hoe weet jij hoeveel personeel je straks nodig hebt? En op welke basis neem je ze aan? Als je onverhoopt na 1 maand weer dicht moet, wil je niet aan personeelskosten vastzitten. Strandtenten die hun personeel verlonen via Tentoo, kunnen snel inspelen op elk scenario. Zonder kosten achteraf.

Jouw voordelen:

 • 4 jaar flexibele inzet van je medewerkers
 • Een proeftijd van 52 weken
 • Compleet verzorgde salarisadministratie
 • Strandtent dicht? Geen personeelskosten!
 • Vrijwaring van arbeidsrechtelijke risico’s (zoals doorbetaling bij ziekte)

Inspelen op onzekerheid

De horecabranche is een van de grootste slachtoffers van de coronacrisis. Het aannemen van personeel lijkt bijna een luxeprobleem. Toch is het een fijn idee om (tijdelijk) geen personeelsrisico’s te hoeven lopen wanneer je weer kunt opschalen met jouw strandpaviljoen. En nog fijner: dat je geen omkijken hebt naar alle administratieve plichten. Als je medewerkers verloont via Tentoo kun je optimaal inspelen op de onzekere toekomst.

Veel vakgenoten gingen je voor…

Veel strandtenten gingen jou al voor en verlonen hun medewerkers via Tentoo. In nauw overleg met deze ondernemers stemmen wij onze dienstverlening regelmatig af op de veranderende wensen, eisen en ontwikkelingen in de horeca. We werken bovendien volledig conform de horeca-cao van de Koninklijke Horeca Nederland (pdf).

Handig digitaal planningssysteem

We kunnen ons systeem koppelen aan jouw personeelsplanningssysteem. Jij (en je medewerkers) kunnen zo op overzichtelijke wijze werkroosters maken, werkdiensten inplannen, beschikbaarheid aangeven en gewerkte uren invoeren. Je medewerkers geven eenvoudig hun werkuren door via hun smartphone en ze worden automatisch verwerkt.

WorkBar-1
Vijf voordelen

Medewerkers op flexibele basis inzetten

 1. Je kunt continu meeveren met het werkaanbod. Mag je open en is het topweer? Dan roep je de medewerker die week extra uren op. Moet je opeens de deuren sluiten of is het heel slecht weer? Dan roep je hem minder of niet meer op. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren.
 2. Risico’s uitbesteden. Wordt je horecamedewerker ziek? De kosten van doorbetalen bij ziekte heb je er in moeilijke tijden liever even niet bij. Dat risico heb je niet als je je medewerker verloont via Tentoo. Wij dragen dat risico.
 3. Veel gemak. De salarisadministratie, de loonuitbetaling, de afdrachten aan de belastingdienst, de verwerking van ziek- en betermeldingen: alles wordt verzorgd.
 4. Je medewerkers profiteren van extra secundaire arbeidsvoorwaarden. Ze maken komen via ons in aanmerking voor diverse collectiviteitskortingen en kunnen onbeperkt gebruikmaken van onze Academy for Flex.
 5. Je kunt jouw flexkrachten op elk gewenst moment (kosteloos) zelf in dienst nemen. Weet je zeker dat jouw bedrijf stabiel blijft draaien? Dan kun je ze direct volledig aan je binden. Wij verzorgen een risicoloze start van een langdurige samenwerking. Wil je juist stoppen? Ook dat kan op ieder moment, kosteloos.

Zo eenvoudig werkt het:

Stap 1 Maak werkafspraken met je medewerker.
Stap 2 Geef de gewerkte uren digitaal door.
Stap 3 Wij betalen het loon uit en dragen de werkgeverslasten af.
Horecapersoneel verlonen, wat kost het?

Vraag het aan Sjoerd!

Tentoo hanteert de scherpste omrekenfactor voor strandtenten. Wat dit voor jou betekent? Vraag via het formulier hieronder een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek aan. Dit kan ook via e-mail of Whatsapp bij Sjoerd Riemeijer (sriemeijer@tentoo.nl l 06-28628732) of  Dave van Stenis (dvanstenis@tentoo.nl of  06- 39 84 13 70). Sjoerd of Dave komt ook met plezier langs voor een bak koffie om alles even door te nemen.

Bel naar 020 723 09 53 Stuur mij een mail

Hey, strandpaviljoeneigenaar! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.