Volledige administratie en boekhouding met Support-Online

Voordelen:

 • BTW- en IB-aangiften worden voor je verzorgd
 • Vast contactpersoon (en adviseur)
 • Mogelijkheid van voorfinanciering en debiteurenbeheer
 • 24/7 online inzicht in je administratie

Bel direct naar 020 - 238 69 36 voor een afspraak!

Exact online logo

Als zzp’er heb je van je passie je werk gemaakt. Je bent dagelijks bezig met projecten en opdrachten waar je blij van wordt. Maar word je ook gelukkig van je administratie, je boekhouding en het doen van je belastingaangiftes? Niet? Tentoo Support-Online ondersteunt jou in al je administratieve zaken en boekhouding. 

Zelf controle over je administratie

Je wilt geen tijd kwijt zijn aan je administratie en boekhouding. Maar je wilt wel het overzicht hebben hoe je ervoor staat? Bij Tentoo nemen we jouw administratieve zaken uit handen. Voor een vaste lage prijs per maand nemen we jouw administratieve zaken en boekhouding over. Ook verzorgen we ook jouw BTW- en IB-aangiften én de aangifte inkomstenbelasting van je partner.

24/7 online inzicht

Met onze dienstverlening Support-Online heb je 24/7 online inzicht in je administratie. In een mobiele app van Exact Online zie je jouw jaar- en perioderesultaat, de status van openstaande posten en de saldo’s van je bankrekeningen. Je krijgt bovendien inzicht in je inkoop- en verkoopfacturen, je bankafschriften en je aangiften. Zodoende houd je zelf de controle over je administratie die door ons wordt verzorgd.

Volledige administratie en boekhouding met Support-Online

Jouw eigen vaste Tentoo adviseur

Je administratie en belastingzaken uit handen geven is niet zomaar iets. Dat weten wij bij Tentoo als geen ander. Daarom staat veiligheid, gemak en efficiëntie bij ons voorop. Wij behandelen je gegevens met de grootste zorg en maken het je zo makkelijk mogelijk. Dit betekent dat je administratie 24/7 online inzichtelijk is, dat je gratis fiscaal advies krijgt en dat wij namens jou het contact met de Belastingdienst onderhouden. Ook krijg je een vast contactpersoon (en adviseur) bij Tentoo toegewezen.

Kies ook voor voorfinanciering en debiteurenbeheer

Wil je ook geen financiële zorgen en tijd kwijt zijn aan je debiteuren? Dan kun je kiezen voor de volledige dienstverlening van ZZP-Support met voorfinanciering van je opdrachten en debiteurenbeheer. Je geeft aan ons de opdracht en condities door en wij doen de rest. We maken en versturen de factuur en zorgen dat deze wordt betaald. Omdat we je opdrachten voorfinancieren, heb je binnen 7 dagen je geld. Een unieke service waarmee je als zzp’er niet in de financiële problemen komt. Lees hier meer over deze service. Of bekijk deze checklist om te kiezen tussen Support-Online en ZZP-Support.

Contact

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Bel ons via 020 - 238 69 36 of vul het onderstaande formulier in. Wij helpen je graag verder!

Ja, neem contact met mij op!

Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.

Hier kan je jouw bericht kwijt.

Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.

Exact Online

Tentoo ZZP-Support is een Exact certified bookkeeper.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »