020 - 420 20 70

25 jarig jubileum!

Al 25 jaar ondersteunen wij freelancers, werkgevers en zzp’ers in hun ondernemerschap. Ondernemers moeten zich zonder zorgen kunnen richten op hun vak. Wij noemen dat Onbekommerd Ondernemerschap.

Tentoo Notes

Jubileumbundel

In het kader van ons jubileum, hebben wij een bundel samengesteld. Deze bundel helpt jou als ambitieuze ondernemer en werkgever om te groeien. Het boek staat boordevol tips en trucs waarmee jij je bedrijf én jezelf naar een hoger plan kunt tillen. Vraag het aan via het formulier op deze site of door ons te bellen op 020 – 723 09 53. We komen het boek graag persoonlijk aan je overhandigen.

 Bekijk hier een preview van het boek

Het begon allemaal 25 jaar geleden…

In 1992 zaten twee vrienden in een voetbalkantine te brainstormen over een probleem. Eén van de twee zat in een redelijk succesvol bandje. Hij wilde zijn bandgenoten op een simpele en legale manier uitbetalen, zonder administratief gedoe. Op de achterkant van een bierviltje bedachten zij de oplossing: payrolling.

Nu, 25 jaar later, is Tentoo uitgegroeid tot een totaalaanbieder van HR-, Payroll- en ZZP-diensten. Aan onze missie is in al die tijd niets veranderd: wij willen bijdragen aan het succes van onze klanten.

Met 25 collega’s naar AFAS Live?

Vraag je een jubileumbundel aan? Dan maak je kans op onze jubileumprijs: een VIP-arrangement voor 25 collega’s voor een concert in AFAS Live! 

 

AFASLIVE

 1. Ja, ik wil het jubileumboek van Tentoo

 2. Voor- en achternaam
  Vul hier uw volledige naam in
 3. Bedrijfsnaam
  Vul hier uw bedrijfsnaam in
 4. Ben je al klant van Tentoo?

  Geef hier aan of je klant bent van Tentoo
 5. E-mail
  U heeft een ongeldig e-mailadres ingevoerd
 6. Telefoon
  Vul hier uw telefoonnummer in
 7. Branche
  Vul hier een branche in
 8. Ik werk met


  Invalid Input

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
Onbekommerd ondernemen

Freelancen zonder gedoe?

De vrijheid van zelfstandig ondernemen, gecombineerd met het gemak van werken in loondienst. Iets voor jou? Bekijk ons gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp’ers.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »