Tentoo ZZP - Tentoo
Administratie zzp uitbesteden bij Tentoo met Tentoo ZZP

Tentoo ZZP

Zorgeloos zzp’ers inzetten

Tentoo ZZP maakt het inzetten van zzp’ers eenvoudig en efficiënt. Terwijl jij je concentreert op het selecteren van de ideale zzp’er, nemen wij alle zorgen van het inzetten van zelfstandig ondernemers over. Denk aan het opstellen van de juridische overeenkomst tot de onboarding. En niet te vergeten: de urenregistratie en snelle uitbetalingen. Bovendien profiteren de zzp’ers zelf ook van onze kennis, ervaring en expertise, zonder hun zelfstandigheid te verliezen.

Ik wil persoonlijk advies

Wij de administratie, jij meer tijd en minder zorgen

Het samenwerken met zzp’ers heeft veel voordelen. Je hebt geen salarisadministratie, betaalt alleen gewerkte uren en je kunt zelfstandigen oneindig flexibel inzetten. Toch kun je ook niet helemaal achteroverleunen in de samenwerking met zzp’ers. Daarom neemt Tentoo alle administratie voor zzp van je over, zodat jij je kunt bezighouden met echt belangrijke zaken. Wij de administratie, jij meer tijd en minder zorgen! En dat geldt ook voor de zzp’er. Want met Tentoo ZZP profiteren zelfstandigen ook mee. Van een eenvoudige, correcte urenregistratie en een snelle betaling tot extra administratieve ondersteuning.

De voordelen

 • Alle zzp’ers op 1 totaalfactuur.
 • Mogelijkheid tot snelle uitbetaling.
 • Direct uren invoeren en importeren via jouw planningstool.
 • Juridische overeenkomsten tussen opdrachtgever en zzp’er.
 • Geen foutieve facturaties meer door je zzp’ers.
Direct contact opnemen

Administratie zzp uitbesteden

Waar moet je op letten bij inhuur zzp?

Er wordt veel van jou verwacht als opdrachtgever. Je bent administrateur, boekhouder, personeelsfunctionaris, mentor en coach ineen. En je hebt ook nog een bedrijf te runnen. Bij Tentoo vinden we dat mensen vooral moeten doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden.

Wij zijn goed in salarisadministratie, boekhouden, juridische – en personeelszaken. En jij bent goed in het draaiende houden van jouw bedrijf. Dus waarom de administratie voor zzp zelf doen als de administratie uitbesteden ook een optie is?

 

Tentoo ZZP verzorgt jouw hele administratie voor zzp:

 1. Juridische overeenkomsten op maat;
 2. Onboarding van zzp’ers;
 3. Nauwkeurige urenregistratie en facturatie;
 4. Snelle en betrouwbare uitbetaling (inclusief de mogelijkheid tot eventueel voorschieten).
rodeo-project-management-software-MEMLyO2otEI-unsplash

Hoe werkt Tentoo ZZP?

Via Tentoo ZZP zet je snel en voordelig zzp’ers in. Jij gaat de overeenkomst aan met een zzp’er en samen profiteren jullie van de waardevolle kennis, ervaring en expertise van Tentoo. De zzp’er behoudt zijn zelfstandigheid terwijl hij gebruik kan maken van de voordelen van Tentoo ZZP.

Starten is eenvoudig:
In een handomdraai is alles geregeld en hoef jij je alleen nog maar te focussen op het vinden van een geschikte zzp’er. Zodra je die gevonden hebt, regelen wij de rest. Het enige dat we van jou nodig hebben is een akkoord, samen met een digitale handtekening van jou en de zzp’er.

24/7 inzichtelijk:
Met Tentoo ZZP krijgen jij en je zzp’ers 24/7 toegang tot ons online portaal. Uren invullen, controleren, accorderen en uitbetalen ging nog nooit zo snel en makkelijk!

1 totaalfactuur:
De hele facturatiestroom komt op 1 overzichtelijke totaalfactuur. Dat scheelt constante controles en het accorderen van uren! Je hoeft maar 1 boeking te doen en vervolgens geniet je van deze efficiëntere werkwijze.

Stap 1 Selecteer een zzp’er en maak afspraken over uren en tarief.
Stap 2 Tentoo ZZP regelt de juridische overeenkomst en onboarding.
Stap 3 De zzp’er start de werkzaamheden en registreert zijn uren digitaal.
Stap 4 Na een akkoord van de opdrachtgever betaalt Tentoo de uren uit. Tentoo ZZP factureert jou namens de zzp’er.
Hoe zit het nog meer?

FAQ

Heb je nog vragen? Check of de antwoorden hieronder staan of neem gerust contact met ons op!

Hoe werkt het voor de zzp’er?

Boekhouden voor zzp

Het zelfstandig ondernemerschap heeft veel voordelen. Zelf bepalen voor wie je werkt, hoeveel uur je werkt en voor welk tarief. Daar staat tegenover dat elke zzp’er administratie moet voeren en voor eigen zzp boekhouder speelt. Met Tentoo ZZP profiteren zelfstandigen van onze kennis en ervaring met administratie voor zzp en boekhouden voor zzp. Zij kunnen gemakkelijk en voordelig gebruikmaken van extra ondersteuning bij de boekhouding, verzekering, belastingaangifte en juridische overeenkomsten.

Wat zijn de voorwaarden?

Voorwaarden Tentoo ZZP

Tentoo ZZP is een dienst voor opdrachtgevers en zelfstandigen en is gebonden aan een aantal voorwaarden:

 • de zzp’er staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
 • de zzp’er heeft meerdere opdrachtgevers;
 • de zzp’er werkt volgens een modelovereenkomst;
 • de zzp’er rekent een uurtarief van minimaal €18;
 • de zzp’er draagt zelf belasting af;
 • en de zzp’er heeft recht op zelfstandigenaftrek.
Hoe zit het met schijnzelfstandigheid?

Geen risico op schijnzelfstandigheid
Met een speciaal ontwikkelde scan beoordelen wij de zelfstandigheid van de zzp’er en bevestigen deze meermaals tijdens het proces en in de overeenkomst. Met Tentoo ZZP lopen opdrachtgever en zzp’er beiden geen risico op schijnzelfstandigheid.

FOCUS OP JE BEDRIJF, WIJ REGELEN DE REST

Jouw flexpool onder 1 dak

Als ondernemer wil je je kostbare tijd graag besteden aan waar je goed in bent. Daarom is het ideaal om bepaalde zaken uit te besteden en meer ruimte te creëren voor je eigen bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een solide salarisadministratie, een goed doordacht HR-beleid of verloning: als complete dienstverlener staan wij voor je klaar op alle fronten. Laat ons je ondersteunen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: het succes van je onderneming.

Ontdek de mogelijkheden
FLEXIBELE VERLONING VAN MEDEWERKERS

Hoe werkt verloning bij Tentoo?

Kies voor flexibiliteit, gemak en minder verplichtingen bij het verlonen van medewerkers via Tentoo. Wij regelen de volledige uitbetaling en salarisadministratie, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s. Jij behoudt de controle. Bij Tentoo kun je jouw medewerkers op drie verschillende manieren verlonen: met een payrollovereenkomst, een uitzendovereenkomst of per opdracht.

Bekijk welke overeenkomst bij jou past

Offerte of persoonlijk advies?

Wij staan voor je klaar

Meer weten over Tentoo ZZP? Of benieuwd naar de kosten? Vul dit formulier zo uitgebreid mogelijk in en wij nemen snel contact met je op.

Je kunt ons ook altijd direct bereiken via telefoonnummer 020 – 723 09 53. We helpen je graag!

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.