Voordelen voor dierentuinen - Tentoo
Dierentuin-header

Voordelen voor dierentuinen

Ontdek ze in mijn videoboodschap

Dag ondernemer. Goed dat je hier bent. In de videoboodschap hieronder vertel ik je in 60 seconden over de grootste voordelen die wij jouw dierentuin te bieden hebben.

Vraag het aan Paul!

Ik ben Paul de Jong. Bij Tentoo help ik dierentuinen met de instroom van vast en flexibel personeel. Ben je na de bovenstaande video extra benieuwd hoe ik jou kan helpen? Bel of mail me of laat je gegevens achter in het formulier hieronder, dan neem ik snel contact met je op.

Bel naar 020 – 723 09 53 Stuur mij een mail

Terugbelverzoek

Heb je liever dat ik contact met jou opneem?

Laat hier in 10 seconden je gegevens achter en je hoort snel van me.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.