Tentoo is donderdag 27 september na 15 uur telefonisch niet bereikbaar. Wij staan je graag vrijdag 28 september vanaf 8.30 weer te woord. Onze excuses voor het ongemak.

020 - 420 20 70

Webinar: Payroll voor freelancers en zzp'ers

Save the date:

 • Donderdag 27 september, 13.00 uur

 • Alles over payrolling voor freelancers en zzp'ers

 • Hoe werkt het en wat kost het?

 • Freelancers delen hun ervaringen

Meer weten? Via 020 - 238 69 36 staan onze experts voor je klaar!

Doen waar je goed in bent, waar, voor wie en wanneer je wilt. Dat is de reden waarom jij hebt gekozen om te starten als zelfstandig ondernemer. Toch komen er bij het ondernemerschap ook minder leuke zaken als administratie, belastingen en slecht betalende klanten om de hoek kijken. Wil je meer rust hebben en je volledig focussen op de leuke dingen waarvoor je freelancer of zzp’er bent geworden? Payroll kan jouw drukke leven een stuk makkelijker maken. Nieuwsgierig? Bekijk het gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp'ers.

Inhoud van het webinar: Payroll voor freelancers en zzp'ers

Tijdens het webinar ontdek je waarom payroll voor veel freelancers en zzp’ers een uitkomst is. Na het bekijken van het webinar weet jij onder meer antwoord op de volgende vragen:

 • Wat is het verschil tussen werken in loondienst en zelfstandig ondernemen?
 • Wat is payroll en hoe werkt het?
 • Wanneer kies je voor payroll? (naast je vaste baan of studie, vanuit een ww uitkering of als (startend) ondernemer)
 • Waarom kies je voor payroll? (wat zijn de voordelen?)
 • Wat kost payroll? (ontvang een berekening op maat)

Experts aan het woord

Céline Laoût leidt als Host het webinar in goede banen. Zij geeft het woord aan Lars van Geffen (Freelance Expert bij Tentoo) en Annemieke Raatsie (Opnameleider). Beiden hebben veel ervaring met payroll. Ieder op een eigen manier. Lars adviseert zzp’ers en freelancers over de payroll mogelijkheden, terwijl Annemieke gebruikmaakt van de payroll dienst. Zo geeft het webinar een goed beeld van wat payroll inhoudt en hoe het voor jou kan werken.  

Dus, waarom het webinar payroll bekijken?

Met payroll blijf je volledig zelfstandig werken (zonder Kvk-inschrijving), maar heb je minder ondernemersrisico's en -plichten. Payroll zorgt voor meer gemak en zekerheid. Iets voor jou? Meld je aan via het bovenstaande scherm voor het webinar: Payroll voor freelancers en zzp'ers. Tot 27 september! 

Contact

Heb je vragen over het webinar? Neem contact met ons op via 020 - 238 69 36 of mail naar freelancers@tentoo.nl. Direct aan de slag met payroll voor freelancers en zzp'ers? Schrijf je hier in!

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
Onbekommerd ondernemen

Freelancen zonder gedoe?

De vrijheid van zelfstandig ondernemen, gecombineerd met het gemak van werken in loondienst. Iets voor jou? Op 27 september organiseren wij het gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp’ers.

Meld je aan

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »