Vast of flexibel personeel aannemen?

In dit webinar:

 • Verschil vast en flexibel
 • Payroll als alternatief: hoe werkt het?
 • Ervaringen van ondernemers

Meer weten? Bel 020-7230953!

Je hebt extra personeel nodig. Je kunt zelf iemand in dienst nemen, maar sommige situaties lenen zich meer voor het aantrekken van flexibel inzetbare arbeidskrachten. Kies jij in elke situatie voor de beste oplossing? En ken je alle mogelijkheden?

 

Download de presentatie (pdf)

Er is meer dan je denkt

Veel ondernemers kunnen extra personeel prima gebruiken, maar zijn terughoudend met het aannemen van een nieuwe medewerker. Soms maakt hun bedrijf een snelle groei door, maar is het onzeker of die groei wel doorzet. Soms zijn extra medewerkers maar enkele maanden nodig en in de rest van het jaar niet. Tijdens dit webinar duiken we in dit dilemma en beantwoorden we de volgende vragen:

 • Wat zijn de laatste trends op het gebied van personeelsmanagement?
 • Wat zijn de voor- en nadelen van een werknemer in dienst nemen?
 • Welke alternatieven zijn er?
 • Wat zijn de voor- en nadelen van flexibel personeel aannemen via payroll?

Wat ervaren ondernemers?

Manager Marketing Michiel Poppelier van Tentoo leidt het webinar in goede banen. Hij geeft het woord aan Arbeidsmarktexpert Ernestien Salomons en schept ruimte voor diverse ondernemersverhalen. Aan het woord komen Rene Borsboom van AFAS Live en Clemens Ritzer van HOP producties. Welke keuzes maken zij? Waarom nemen zij flexibele medewerkers aan via payroll? Of waarom kiezen zij juist voor werknemers in vaste dienst?

Contact

Wil je meer informatie over het aannemen van personeel? Bel ons dan via 020 - 723 09 53 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen je graag!

Ja, neem contact met mij op!

Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.

Hier kan je jouw bericht kwijt.

Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »