Webinar: Personeel vinden, binden en boeien in 5 stappen

In dit webinar:

 • Bind je medewerkers al vóór hun eerste werkdag
 • Zorg dat je personeel nooit meer weg wil
 • Hoe vind je het juiste personeel?
 • Duur: 47 minuten

Meer weten? Bel 020 - 5246051!

Verlaat personeel te snel jouw bedrijf? En vind je steeds lastiger geschikt personeel? Er zijn manieren om je positie als werkgever te versterken. Oók in deze steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Hoe? Dat weet je na ons webinar ‘Personeel vinden, binden en boeien in 5 stappen’. 

 

Krappe arbeidsmarkt overal voelbaar

De krapte op de arbeidsmarkt is momenteel voelbaar in vrijwel elke sector. Hadden vorig jaar vooral technische en ICT-bedrijven moeite om vacatures te vervullen, tegenwoordig geldt dit ook voor werkgevers in onder meer de zorg, transport en logistiek, schoonmaak en horeca. De afgelopen 4 jaar kwamen er 675.000 nieuwe banen bij, waarvan nu zo’n kwart miljoen vacatures openstaan. Maar je kunt je als werkgever wapenen tegen deze krappe arbeidsmarkt.

Inhoud webinar

In het webinar geven wij concrete en direct inzetbare oplossingen waarmee jij je goede mensen langer voor je bedrijf kunt behouden. Ook krijg je praktische tips om sneller en makkelijker de juiste mensen voor de vacatures binnen jouw bedrijf te vinden. Na dit webinar weet je onder meer:

 • Hoe je al vóór de eerste werkdag start met het binden van nieuw personeel.
 • Hoe je ervaren medewerkers blijft boeien en motiveren.
 • Hoe je jezelf als unieke werkgever positioneert.
 • Hoe je de kans vergroot dat juiste kandidaten op jouw vacatures solliciteren.

Tips, oplossingen en ervaringen

Suzan Visser (Tentoo) is de host van het webinar. Zij geeft het woord aan Tim van ’t Hoff (HR-adviseur bij Tentoo). Tim heeft veel ervaring met het vinden, binden en boeien van personeel. Hij adviseert ondernemers over de meest geschikte aanpak en ondersteunt ze om een (nog) betere werkgever te worden. Het webinar is on demand te bekijken. Omdat je een on-demand versie van het webinar terugkijkt, kunnen je vragen niet meer live worden beantwoord. Ze komen per e-mail nog wél bij Tim terecht. Hij zal je vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact

Vragen naar aanleiding het webinar? Onze HR-adviseurs helpen je graag! Neem contact met ons op via 020 - 524 60 51 of via het contactformulier hieronder.

Ja, ik wil een vrijblijvend adviesgesprek

Vul hier uw volledige naam in

Invalid Input

Vul hier uw geldig telefoonnummer in

U heeft een ongeldig e-mailadres ingevoerd

De informatie wordt niet opgeslagen en alleen gebruikt voor het eerste contact.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »