Zelfstandig ondernemen zonder zorgen - Tentoo
Homepage-1

Zelfstandig ondernemen zonder zorgen

…en zonder risico’s!

Hoe fijn zou het zijn om te doen waar je goed in bent zónder zorgen en zónder risico’s? Heel fijn! Wij kunnen het weten, want wij verzorgen de administratie van heel veel zzp’ers en freelancers. Daar zijn wij namelijk weer heel goed in. We doen dit natuurlijk ook graag voor jou!

Hoe werkt dat dan?

Goeie vraag, want het lijkt misschien ingewikkeld en zelfs een beetje vreemd: zzp’er of freelancer worden mét de zekerheid van loondienst. We leggen het je graag uit! Als je zelfstandig ondernemer wordt, kun je heel veel zelf bepalen. Maar er zijn ook veel verplichtingen. Zo ontkom je niet aan je administratie en moet je ook zorgen voor een buffer voor financieel mindere tijden. Als je via Tentoo aan de slag gaat, heb je hier geen omkijken meer naar.

Zoeken-1
Wat past bij jou?

Freelancer of zzp’er?

Zelfstandig ondernemers zijn er in vele soorten. Wij onderscheiden twee hoofdsmaken: freelancer en zzp’er. We hebben onze dienstverlening hier ook op ingericht. Welke van de twee ben jij?

Freelancer

Speel je graag op zeker en wil je niet te veel bezig zijn met investeringen, belastingen en verzekeringen, dan ben je waarschijnlijk meer een freelancer. Via Tentoo Freelance heb je financiële zekerheid en loop je minder risico’s dan andere freelancers. Wij zorgen dat je sociale rechten opbouwt en denken zelfs aan je pensioen, terwijl jij lekker aan het werk gaat op jouw voorwaarden en tijdig betaald krijgt.

Zzp’er

Heb je grootse plannen om je eigen bedrijf op te zetten? Nu nog alleen, maar wie weet wat de toekomst brengt? Je klinkt als een echte zzp’er die weet wat ie wil. Met Tentoo ZZP-Support helpen we je graag door je administratieve en financiële zaken uit handen te nemen. Wij doen voortaan jouw debiteurenbeheer en zorgen voor een unieke voorfinanciering om financiële problemen te voorkomen. Ook je BTW- en IB-aangifte doen wij. Dat is nog eens zorgeloos ondernemen!

Vanwege het hoge animo voor ZZP-support dienstverlening is het niet mogelijk om nieuwe relaties te helpen met uitbesteden van hun administratie. Uiteraard kunnen wij je wel altijd helpen bij vragen. Bel ons dan via 020 – 524 60 59. We helpen je graag!

Hey freelancer! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • (bv. mijn tarief is €50,00 per uur)
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.