ZZP Administratie - Tentoo
Verlonen bij Tentoo is relaxed, flexibele verloning

ZZP Administratie

Je boekhouding op orde

Facturen maken en versturen. Zorgen dat die facturen (op tijd) worden betaald. De belastingaangiften doen. Boekhouden is een tijdrovende bezigheid. Gelukkig hoef je het niet zelf te doen. Bij Tentoo verzorgen we de ZZP-administratie voor zelfstandig ondernemers. We zorgen dat jij aan álle administratieve verplichtingen voldoet, conform de actuele wet- en regelgeving. Zo kun jij je toeleggen op de leukere kanten van het zelfstandig ondernemerschap.

Helaas kunnen wij vanwege het hoge animo voor deze dienstverlening en onze hoeveelheid personeel op dit moment geen nieuwe relaties helpen met het uitbesteden van hun administratie. Onze excuses voor het ongemak! Als freelancer aan de slag bij Tentoo? Lees gerust verder! 

Ik ben freelancer!

Freelancer of zzp’er?

Als zzp’er wil je geen uren kwijt zijn aan je administratie. Voor jou zijn het tijdrovende randzaken, wij doen niets liever! Je kunt als zelfstandig ondernemer bij Tentoo kiezen uit twee services: Tentoo Freelance en ZZP-Support. De keuze is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Welke service past het beste bij jou? In dit artikel geven we je uitleg over beide mogelijkheden.

Tentoo Freelance

Je kunt genieten van de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap, gecombineerd met zekerheden van werken in loondienst. Je komt fictief bij ons in loondienst, maar opereert volledig zelfstandig. Jij bepaalt voor wie je werkt en voor welk tarief. Wij nemen jouw administratieve verplichtingen over en betalen wij je altijd binnen 7 dagen na facturatie aan je opdrachtgever(s) uit. Ook bouw je via ons rechten op voor de WW, ZW en WIA, zodat je automatisch verzekerd bent tegen werkloosheid, ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Tentoo Freelance

ZZP-Support

Al aan de slag als zzp’er (met KVK-inschrijving) maar kom je door alle administratie amper aan het werken toe? Met ZZP-Support kun je op eenvoudige manier, zonder zorgen ondernemen. Wij verzorgen de facturatie en incassering van jouw facturen. Na facturatie aan jouw opdrachtgever(s) betalen wij je al binnen 7 dagen uit. Ook doen wij jouw BTW-aangifte en aangifte Inkomstenbelasting (en die van jouw partner). Hiernaast ontvang je jaarlijks de jaarrekening en jaarcijfers. Zo heb jij geen omkijken meer naar jouw boekhouding.

ZZP-Support

Meer over ZZP-Support

Eigen adviseur en boekhouder

Je beschikt met ZZP-Support naast een boekhouder, ook tegelijkertijd over een eigen fiscaal adviseur. Met alle vragen op administratief en fiscaal gebied kun je bij hem of haar terecht. Is een auto van de zaak voor jou financieel aantrekkelijk? Heb je eigenlijk recht op de KIA (kleinschaligheidsinvesteringaftrek)? Wat betekenen de laatste wetswijzigingen voor jouw inkomen? Jouw vaste contactpersoon bij Tentoo zoekt het voor je uit.

Veiligheid en gemak

Je ZZP-administratie en belastingzaken geef je niet zomaar uit handen. Dat snappen wij bij Tentoo als geen ander. Daarom staat veiligheid bij ons voorop. We behandelen je gegevens met de grootste zorg. Tegelijkertijd maken we het jou zo gemakkelijk mogelijk. Zo heb je altijd 24/7 online inzicht in je administratie van je zzp-opdrachten.

20190827-TENTOO-38

Wat kost het?

Voor de kosten hoef je het uitbesteden van je zzp-administratie niet te laten. Als zelfstandig ondernemer heb je geen megabudget om een administratief medewerker of boekhouder in de arm te nemen. De kosten van onze dienstverlening zijn daarom afgestemd op jouw inkomsten. Wat dit in jouw geval betekent? Dat rekenen we je graag voor. Je kunt via het onderstaande formulier een berekening en adviesgesprek aanvragen.

Vanwege het hoge animo voor deze dienstverlening is het niet mogelijk om nieuwe relaties te helpen met uitbesteden van hun administratie.  Uiteraard kunnen wij je wel altijd helpen bij vragen. Bel ons dan via 020 – 524 60 59. We helpen je graag!

Hey freelancer! Meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • (bv. mijn tarief is €50,00 per uur)
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.