Tentoo ZZP evenementenbranche - Tentoo
Beveiliging-werkgever

Tentoo ZZP

Zzp’ers inzetten op evenementen

Met Tentoo ZZP zet je eenvoudig en efficiënt zzp’ers in op festivals, concerten en andere evenementen. Terwijl jij je focust op het kiezen van de ideale zzp’ers, nemen wij alle zorgen van het inzetten van zelfstandig ondernemers over. Denk aan het opstellen van de juridische overeenkomst van opdracht tot de onboarding. En niet te vergeten: de urenregistratie en verloning. Bovendien profiteren de zzp’ers zelf ook van onze ervaring, kennis en expertise, zonder hun zelfstandigheid te verliezen.

Ik wil persoonlijk advies

Jij meer tijd en minder zorgen,

wij de zzp-administratie

Het samenwerken met zzp’ers in de evenementenbranche heeft veel voordelen. In deze branche is vaak sprake van korte opdrachten en duidelijke piekmomenten. Ideaal om hiervoor zzp’ers flexibel in te kunnen zetten. Daarnaast heb je met de inzet van freelancers geen salarisadministratie en betaal je alleen gewerkte uren. Toch komt er wel wat andere administratieve rompslomp kijken bij de samenwerking met zzp’ers. Daarom neemt Tentoo alle administratie voor zzp van je over, zodat jij je kunt bezighouden de voorbereiding op het event. Wij doen de administratie, jij hebt meer tijd en minder zorgen! En dat geldt ook voor de zzp’er. Want met Tentoo ZZP maken zelfstandigen ook gebruik van de voordelen. Van een eenvoudige, correcte urenregistratie en een snelle betaling tot extra administratieve ondersteuning.

Dit zijn de voordelen

 

 • Alle zzp’ers op 1 verzamelfactuur.
 • Mogelijkheid tot voorfinanciering.
 • Planningstool om uren in te voeren en te importeren.
 • Juridische overeenkomsten tussen opdrachtgever en zzp’er.
 • Geen onjuiste facturaties meer door je zzp’ers.
Direct contact opnemen

Uitbesteden van administratie zzp

Waar moet je op letten bij inhuur van zzp’ers bij evenementen?

Als opdrachtgever binnen de evenementenindustrie heb je veel verantwoordelijkheid. Je fungeert als de spil van je bedrijf, waarbij je tegelijkertijd de rollen van administrateur, boekhouder, personeelsfunctionaris, mentor en coach op je neemt. En dat terwijl je ook nog eens het dagelijkse reilen en zeilen van je onderneming moet managen. Bij Tentoo begrijpen we dat mensen het beste gedijen wanneer ze zich kunnen bezighouden met waar ze echt goed in zijn en wat ze met plezier doen.

Onze expertise ligt in salarisadministratie, boekhouden, juridische en personeelskwesties. We zijn er om jou te ondersteunen, zodat jij je kunt richten op het succesvol runnen van jouw bedrijf. Waarom zou je jezelf belasten met de zzp-administratie als je dit ook kan uitbesteden?

 

Tentoo ZZP neemt jouw hele administratie voor zzp over:

 1. Juridische overeenkomsten op maat;
 2. Onboarding van zzp’ers;
 3. Nauwkeurige urenregistratie en facturatie;
 4. Snelle en betrouwbare uitbetaling door onze verloning (inclusief de mogelijkheid tot voorschieten).
Bartending-event-festival-Tentoo-ZZP

Hoe werkt Tentoo ZZP?

Als opdrachtgever in de evenementenbranche heb je constant betrouwbare zzp’ers nodig om je projecten tot leven te brengen. Via Tentoo ZZP zet je deze zzp’ers snel en voordelig in. Jullie gaan samen de overeenkomst aan en profiteren van de waardevolle kennis, ervaring en expertise van Tentoo. De zzp’er behoudt zijn zelfstandigheid terwijl hij profiteert van de voordelen van Tentoo ZZP.

 • Starten is simpel:
  Voor je het weet is alles geregeld en kun jij je richten op het vinden van een geschikte zzp’er. Gevonden? Dan regelen wij de rest, van facturatie tot verloning. We hebben van jou alleen een akkoord nodig, samen met een digitale handtekening van jou en de zzp’er voor het freelance contract.
 • 24/7 beschikbaar:
  Dankzij Tentoo ZZP heb jij en je zzp’ers op elk moment toegang tot ons online platform. Het invullen, verifiëren, goedkeuren en uitbetalen van uren was nog nooit zo efficiënt en moeiteloos! Geen omkijken meer naar het berekenen en betalen van het zzp-loon van je freelancers.
 • 1 totaalfactuur:
  De hele facturatiestroom krijg je op 1 overzichtelijke totaalfactuur. Dat scheelt tijdrovende controles en het accorderen van uren! Je doet maar 1 boeking en vervolgens geniet je van deze efficiëntere werkwijze.
Tentoo-ZZP-podiumbouw
Stap 1 Selecteer een zzp’er en maak afspraken over uren en tarief.
Stap 2 Tentoo ZZP regelt de juridische overeenkomst en onboarding.
Stap 3 De zzp’er start de werkzaamheden en registreert zijn uren digitaal.
Stap 4 Na een akkoord van de opdrachtgever betaalt Tentoo de uren uit. Tentoo ZZP factureert jou namens de zzp’er.
Hoe zit het nog meer?

FAQ

Heb je nog vragen? Check of de antwoorden hieronder staan of neem contact met ons op!

Hoe werkt het voor de zzp’er?

Boekhouden voor zzp

Het zelfstandig ondernemerschap heeft veel voordelen. Zelf bepalen voor wie je werkt, hoeveel uur je werkt en voor welk tarief. Daar staat tegenover dat elke zzp’er administratie moet voeren en voor eigen zzp boekhouder speelt. Met Tentoo ZZP profiteren zelfstandigen van onze kennis en ervaring met administratie voor zzp en boekhouden voor zzp. Zij kunnen gemakkelijk en voordelig gebruikmaken van extra ondersteuning bij de boekhouding, verzekering, belastingaangifte en juridische overeenkomsten.

Wat zijn de voorwaarden?

Voorwaarden Tentoo ZZP

Tentoo ZZP is een dienst voor opdrachtgevers en zelfstandigen en is gebonden aan een aantal voorwaarden:

 • de zzp’er staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
 • de zzp’er heeft meerdere opdrachtgevers;
 • de zzp’er werkt volgens een modelovereenkomst;
 • de zzp’er rekent een uurtarief van minimaal €18;
 • de zzp’er draagt zelf belasting af;
 • en de zzp’er heeft recht op zelfstandigenaftrek.
Hoe zit het met schijnzelfstandigheid?

Geen risico op schijnzelfstandigheid
Met een speciaal ontwikkelde scan beoordelen wij de zelfstandigheid van de zzp’er en bevestigen deze meermaals tijdens het proces en in de overeenkomst. Met Tentoo ZZP lopen opdrachtgever en zzp’er beiden geen risico op schijnzelfstandigheid.

FOCUS OP JE BEDRIJF, WIJ REGELEN DE REST

Jouw flexpool onder 1 dak

Als ondernemer in de evenementensector wil je je kostbare tijd graag besteden aan waar jij in gespecialiseerd bent. Daarom helpt het om bepaalde zaken uit te besteden en meer ruimte te maken voor je eigen bedrijfsmanagement. Of het nu gaat om een gedegen salarisadministratie, een goed doordacht HR-beleid of verloning: als full service HR-dienstverlener staan wij voor je klaar op alle gebieden. Laat ons je ondersteunen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: het succes van je onderneming.

Ontdek de mogelijkheden
FLEXIBELE VERLONING VAN MEDEWERKERS

Hoe werkt verloning bij Tentoo?

Kies voor flexibiliteit, gemak en minder verplichtingen bij het verlonen van medewerkers via Tentoo. Wij regelen de volledige uitbetaling, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s. Jij behoudt de controle. Bij Tentoo kun je jouw medewerkers op verschillende manieren verlonen: met een payrollovereenkomst, een uitzendovereenkomst of per opdracht. Werk je veel met zzp’ers? Met Tentoo ZZP nemen wij alle zzp-administratie over.

Bekijk welke overeenkomst bij jou past

Offerte of persoonlijk advies?

Wij staan voor je klaar

Meer weten over wat Tentoo ZZP kan betekenen voor jou als ondernemer in de evenementenbranche? Of benieuwd naar de kosten? Vul dit formulier zo uitgebreid mogelijk in en wij nemen snel contact met je op.

Je kunt ons ook altijd direct bereiken via telefoonnummer 020 – 723 09 53. We helpen je graag!

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.