020 - 420 20 70

ZZP-Support van Tentoo

Voordelen:

 • Volledige verzorging van administratie en belastingaangifte
 • Uniek: binnen 7 dagen zijn je facturen betaald
 • Vaste ervaren persoonlijke adviseur
 • 24/7 online inzicht in je administratie

Bel direct naar 020 - 524 60 59 voor meer informatie!

Als zzp'er heb je veel vrijheid. De vrijheid om te doen waar jouw passie ligt. Wij ondersteunen je door alle administratieve en fiscale zaken over te nemen. Bovendien betalen wij je opdrachten binnen zeven dagen volledig uit! Met Tentoo ZZP-Support heb jij de ruimte een strakke focus te leggen op dat waar je goed in bent.

Geen zorgen om je administratie

Je kunt je pas echt focussen op je werk wanneer je alle randzaken in vertrouwen naast je neer kunt leggen. Met ZZP-Support van Tentoo weet je zeker dat je administratie in goede handen is.

Uniek: je opdrachten uitbetaald binnen 7 dagen

Doordat wij je debiteurenbeheer overnemen, heb je geen omkijken meer naar facturen en hoef je niet achter je geld aan. Je geeft ons enkel de opdracht en condities door. Wij doen de rest! We maken en versturen de factuur en zorgen ervoor dat deze betaald wordt. Omdat we je opdrachten voorfinancieren, heb je binnen 7 dagen je geld! Deze unieke service voorkomt dat je als zzp'er in financiële problemen komt.

Meer dan alleen debiteurenbeheer

Behalve je debiteurenbeheer, regelen wij je administratie, BTW en IB-aangiften. Jij hoeft je alleen maar bezig te houden met je vak. Dat is onbekommerd ondernemen volgens Tentoo! Vanaf dag één krijg je bij ons een persoonlijke adviseur met kennis van zaken. Je kunt met alle vragen op administratief en fiscaal gebied bij hem of haar terecht.

Veiligheid en gemak

Je administratie en belastingzaken uit handen geven is niet zomaar iets. Dat weten wij bij ZZP-Support als geen ander. Daarom staat veiligheid, gemak en efficiëntie bij ons voorop. Wij behandelen je gegevens met de grootste zorg en maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Dit betekent onder andere dat je administratie 24/7 online inzichtelijk is, dat je gratis fiscaal advies krijgt en dat wij namens jou het contact met de Belastingdienst onderhouden.

Contact

Spreekt deze dienst je aan of heb je een vraag? Bel ons dan via 020 - 524 60 59 of mail support@tentoo.nl.

Veelgestelde vragen:

8,8

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 63 klantbeoordelingen ZZP-Support


8,8 uit 10

 • “Mijn werk is stressvol: veel onderweg, onregelmatige uren en onder hoogspanning. Administratiestress wil ik daar niet bij hebben. ZZP-Support zorgt dat ik mij daar niet druk over hoef te maken.”

  Chris Weeda
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Samen met Tentoo groeien we en dankzij Tentoo groeien we!"

  Maartje van der Hoeven - Eigenaar Models at Work
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Ik geef geen tien, want er is altijd nog ruimte voor verbetering. Maar ik ben dik en dik tevreden over Tentoo."

  Tine van Oorschot

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »