Tentoo Freelance in 2020

Voordelen:

 • Binnen 7 dagen je geld
 • Met of zonder KvK-inschrijving
 • Automatisch verzekerd voor WW, ZW en WIA
 • Volledig zelfstandig freelancen voor één opdrachtgever
 • Administratie uit handen
Tentoo Freelance in 2020

Freelancen zonder de zorgen en risico's van het ondernemerschap? Dat kan! Ga in 2020 aan de slag via Tentoo Freelance. Jij zoekt je eigen opdrachten en hebt alle vrijheden van een ondernemer. Je bepaalt zelf voor wie je werkt en wat je tarief is. Wat doet Tentoo? Wij regelen je administratie en facturatie én we zorgen dat je uitbetaald wordt wanneer jij dat wilt. Zo combineer je de vrijheid van ondernemen met het gemak van werken in loondienst. 

Als je werkt via Tentoo, hoef jij je geen zorgen te maken over administratie of belastingen. Daarnaast ben je automatisch verzekerd voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Zo voorkom je dat je erop achteruit gaat wanneer je uitvalt wegens ziekte of wanneer je even zonder opdrachten zit. Tentoo regelt bovendien je facturatie en zorgt ervoor dat jij je geld binnen 7 dagen ontvangt. Je loopt dus geen risico met wanbetalers en slaat het administratieve gedoe ook over.

Hoe werkt het?

Jij vindt een opdracht waarmee je aan de slag wilt. Gefeliciteerd! Je registreert jezelf binnen 5 minuten bij Tentoo, waardoor je bij Tentoo op de loonlijst komt te staan. Nu zijn wij je werkgever. Geef het afgesproken tarief door aan Tentoo. Wij factureren het bedrag namens jou aan je opdrachtgever. Het enige wat jij hoeft te doen is een werkbriefje invullen. Dit kan 24/7 in ons online portaal. Je opdrachtgever accordeert je werkbriefje en wij gaan ermee aan de slag. We dragen voor jou de belasting en de werkgeverslasten af. Jij ontvangt van ons binnen 7 dagen je geld. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van onkostenvergoeding via Tentoo Freelance. 

Je kunt via Tentoo onbeperkt voor één opdrachtgever werken, in tegenstelling tot zzp'ers die niet freelancen via Tentoo. Je hebt dan ook geen KvK-inschrijving, BTW-nummer of modelovereenkomst nodig! Tentoo neemt al jouw administratieve en financiële verplichtingen van je over. Zo zorgen wij dat jij je niet druk hoeft te maken, en ben jij vrij om te doen waar je goed in bent. 

Advies?

Met Tentoo Freelance kun je direct starten - en stoppen - wanneer je wilt. Freelancen via Tentoo is onbekommerd ondernemen. Ben je benieuwd hoe dat voor jou zit? Neem contact op voor een persoonlijke berekening via onderstaand formulier. Of bel ons via 020-238 6936. We helpen je graag verder!

Ja, ik ontvang graag een persoonlijke berekening!

Vul hier alsjeblieft je naam in.

Vul hier de naam van je mogelijke opdrachtgever in waarvoor je wilt freelancen?

We sturen de offerte per mail toe. Vul daarom alsjeblieft het mailadres in.

Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?

Invalid Input

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »