Payroll Freelancer? - Start Direct! - Tentoo
Payroll freelance

Payroll voor freelancers

Zekerheid en flexibiliteit

Je wilt als freelancer doen waar je goed in bent. Je hebt gekozen voor de vrijheid van het ondernemerschap, niet voor de risico’s en administratieve zaken die daarbij horen. Met payrolling voor freelancers kun jij je volledig op het ondernemen richten. De rest doen wij. En je krijgt er meteen een stuk sociale zekerheid bij.

Hoe word je een payrolling freelancer en geniet je van de vrijheid én zekerheid? Welkom bij Tentoo!

Proefberekening aanvragen

Volledig eigen baas

Payroll freelancer bij Tentoo

Belastingen, administratie, debiteurenproblemen. Dit zijn waarschijnlijk niet de zaken waar jij als freelancer blij van wordt. Laat het nou precies de dingen zijn waar wij goed in zijn. Tentoo neemt het met veel plezier van je over. Maar hoe werkt dat voor payroll freelancers bij Tentoo?

Via freelance payroll blijf jij volledig eigen baas. Jij zoekt je opdrachten, bepaalt voor wie je werkt en wat je tarief is. Wij regelen je administratie en facturatie en betalen je uit wanneer jij dat wilt. Met payroll voor freelancers combineer je de vrijheid van ondernemen met het gemak van werken in loondienst. De freelance payroll dienstverlening bij Tentoo kent dus veel voordelen voor jou als freelancer!

Jouw voordelen:

  • Geen omkijken naar de administratie
  • Bouw rechten op voor WW, ZW en WIA
  • Met of zonder KVK-inschrijving
  • Je mag werken voor één opdrachtgever
  • Snel je geld

 

Zekerheid van een baan in loondienst

De gemakken van payroll freelance bij Tentoo

Met freelance payroll ben je niet alleen van de administratieve ongemakken af. Je krijgt er de zekerheden bij van een baan in loondienst. Je komt namelijk bij Tentoo op de loonlijst te staan; wij worden jouw fictieve werkgever. Hierdoor bouw jij bij elke opdracht die je doet automatisch rechten op voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Zo voorkom je dat je geen inkomsten hebt wanneer je uitvalt wegens ziekte of wanneer je even zonder opdrachten zit.

Nog een voordeel: Via Tentoo kun je onbeperkt voor één opdrachtgever werken, in tegenstelling tot freelancers die niet payrollen. Je hebt geen KVK-inschrijving, BTW-nummer of modelovereenkomst nodig. Dat noemen we nog eens genieten van de vrijheden die payroll freelancers biedt.

Zzp-background-1

Zo werkt freelance payrolling

Freelance payroll via Tentoo gaat eenvoudig, digitaal en snel.

Stap 1 Vind een opdracht waarmee je aan de slag wilt.
Stap 2 Registreer je bij Tentoo.
Stap 3 Geef het afgesproken bedrag door via ons online portaal.
Stap 4 Je opdrachtgever accordeert het bedrag.
Stap 5 Wij dragen voor jou de belasting en werkgeverslasten af en betalen je binnen 7 dagen uit.
Stap 6 Wij factureren het bedrag aan je opdrachtgever.
Payroll freelancer worden? Je zit nergens aan vast

Freelancer payroll bij Tentoo

Met Tentoo Freelance kun je starten en stoppen wanneer je wilt. Je zit bij ons nergens aan vast. Zodra je uren inboekt gaan wij voor je aan de slag; boek je geen uren in, dan doen wij niets. Wil je meer informatie over hoe het werkt? Bijvoorbeeld over payroll freelancer worden? Of liever meteen een persoonlijke berekening? Bel ons direct via 020 – 238 6936 of vul het formulier hieronder in. Onze experts helpen je graag.

Advies over payroll freelance of een persoonlijke berekening?

We vertellen je als over payroll voor freelancers

Heb je nog vragen over starten als payrolling freelancer? Of wil je meer weten over hoe je als freelancer payroll je juist profiteert van vrijheden en én zekerheid?

We geven je ook graag advies over payroll freelancer worden. Meteen een persoonlijke berekening? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hidden
  • (bv. mijn tarief is €50,00 per uur)
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.