020 - 420 20 70

ZZP Administratie: zodat jij kunt doen waar je goed in bent!

Voordelen:

 • Geen omkijken naar fiscale wetten en regels
 • Je belastingaangifte wordt verzorgd
 • 24/7 online inzicht in je administratie
 • Je hebt een persoonlijk adviseur

Bel naar 020 - 524 60 59 voor meer informatie!

ZZP Administratie: zodat jij kunt doen waar je goed in bent!

Facturen maken en versturen. Zorgen dat die facturen worden betaald. De belastingaangiften doen. Bij Tentoo verzorgen we de zzp administratie voor honderden zelfstandig ondernemers. We zorgen dat ze aan álle administratieve verplichtingen voldoen en dat alles volgens de actuele wet- en regelgeving verloopt. 

Voor jou als zzp’er zijn het tijdrovende randzaken, wij doen niets liever. Je kunt kiezen voor twee services: ZZP-Support en Support Online. Welke service past het beste bij jou? Bekijk het in dit handige overzicht:

ZZP Support en Support Online

Lees hier meer over ZZP-Support.
Lees hier meer over Support-Online.

Persoonlijk adviseur

Welke ondersteuning je ook kiest, je beschikt met Tentoo sowieso over een persoonlijke fiscaal adviseur. Met alle vragen op administratief en fiscaal gebied kun je bij hem of haar terecht. Is een auto van de zaak voor jou financieel aantrekkelijk? Heb je eigenlijk recht op de KIA (kleinschaligheidsinvesteringaftrek)? Wat betekenen de laatste wetswijzigingen voor jouw inkomen? Je Tentoo-adviseur zoekt het voor je uit.

Veiligheid en gemak

Je zzp administratie en belastingzaken geef je niet zomaar uit handen. Dat snappen wij bij ZZP-Support als geen ander. Daarom staat veiligheid bij ons voorop. We behandelen je gegevens met de grootste zorg. Tegelijkertijd maken we het jou zo gemakkelijk mogelijk. Zo heb je altijd 24/7 online inzicht in je administratie.

Wat kost het?

Voor de kosten hoef je het uitbesteden van je administratie niet te laten. Als zelfstandig ondernemer heb je geen megabudget om een administratief medewerker in de arm te nemen. De kosten van onze dienstverlening zijn daarom afgestemd op jouw inkomsten. Wat dit in jouw geval betekent? Dat rekenen we je graag voor.

Spreekt deze dienst je aan of heb je een vraag? Bel ons dan via 020 - 524 60 59 of mail naar support@tentoo.nl. Je kunt natuurlijk ook direct kiezen voor de beste zzp-ondersteuning?

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
Onbekommerd ondernemen

Webinar: Personeel vinden, binden en boeien

Wapen je als werkgever tegen de krappe arbeidsmarkt. In ons gratis webinar krijg je concrete tips, ervaringen en oplossingen hoe je personeel vindt, bindt én boeit.

Bekijk webinar

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »