ZZP administratie – Je boekhouding op orde

Zelfstandig ondernemen via Tentoo:

 • Je BTW- en IB-aangiften worden verzorgd
 • Facturatie en debiteurenbeheer uit handen
 • Binnen 7 dagen uitbetaald
 • Geen omkijken naar fiscale wetten en regels
 • Vast contactpersoon bij Tentoo

Bel naar 020 - 238 69 36 voor meer informatie!

ZZP administratie – Je boekhouding op orde

Facturen maken en versturen. Zorgen dat die facturen (op tijd) worden betaald. De belastingaangiften doen. Boekhouden is een tijdrovende bezigheid. Gelukkig hoef je het niet zelf te doen. Bij Tentoo verzorgen we de ZZP administratie voor zelfstandig ondernemers. We zorgen dat jij aan álle administratieve verplichtingen voldoet en dat alles volgens de actuele wet- en regelgeving verloopt. Zo kun jij je toeleggen op de leukere kanten van het zelfstandig ondernemerschap.

Mogelijkheden

Als zzp’er wil je geen uren kwijt zijn aan je administratie. Voor jou zijn het tijdrovende randzaken, wij doen niets liever! Je kunt als zelfstandig ondernemer bij Tentoo kiezen uit twee services: payroll voor freelancers en ZZP-Support. De keuze is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Welke service past het beste bij jou? In dit artikel willen we je uitleg geven over beide mogelijkheden.

1. Payroll voor freelancers

Met payroll voor freelancers kun je genieten van de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap, gecombineerd met zekerheden van werken in loondienst. Je komt bij ons op de loonlijst te zijn. Hierdoor is Tentoo jouw juridische werkgever, maar opereer je verder volledig zelfstandig. Zonder KVK-inschrijving. Jij bepaalt zelf voor wie je werkt en welk tarief je hanteert. Tegelijkertijd nemen wij jouw administratieve verplichtingen over en betalen wij je altijd binnen 7 dagen na facturatie aan je opdrachtgever(s) uit. Ook zorgen wij dat je automatisch verzekerd bent voor werkloosheid, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Zelfs pensioen opbouwen is mogelijk. Zo kun jij doen waar jij goed in bent!

2. ZZP-support

Al aan de slag als zzp’er (met KVK-inschrijving) maar kom je door alle administratie amper aan het werken toe? Met ZZP-Support kun je op eenvoudige manier, zonder zorgen ondernemen. Wij verzorgen de facturatie en incassering van jouw facturen. Na facturatie aan jouw opdrachtgever(s) betalen wij je al binnen 7 dagen uit. Ook doen wij jouw BTW-aangifte en aangifte Inkomstenbelasting (en die van jouw partner). Hiernaast ontvang je jaarlijks de jaarrekening en jaarcijfers. Zo heb jij geen omkijken meer naar jouw boekhouding.

Eigen adviseur en boekhouder

Je beschikt met ZZP-Support naast een boekhouder, ook tegelijkertijd over een eigen fiscaal adviseur. Met alle vragen op administratief en fiscaal gebied kun je bij hem of haar terecht. Is een auto van de zaak voor jou financieel aantrekkelijk? Heb je eigenlijk recht op de KIA (kleinschaligheidsinvesteringaftrek)? Wat betekenen de laatste wetswijzigingen voor jouw inkomen? Jouw vaste contactpersoon bij Tentoo zoekt het voor je uit.

Veiligheid en gemak

Je ZZP administratie en belastingzaken geef je niet zomaar uit handen. Dat snappen wij bij Tentoo als geen ander. Daarom staat veiligheid bij ons voorop. We behandelen je gegevens met de grootste zorg. Tegelijkertijd maken we het jou zo gemakkelijk mogelijk. Zo heb je altijd 24/7 online inzicht in je administratie.

Wat kost het?

Voor de kosten hoef je het uitbesteden van je administratie niet te laten. Als zelfstandig ondernemer heb je geen megabudget om een administratief medewerker of boekhouder in de arm te nemen. De kosten van onze dienstverlening zijn daarom afgestemd op jouw inkomsten. Wat dit in jouw geval betekent? Dat rekenen we je graag voor. Je kunt via de onderstaande formulier een berekening en adviesgesprek aanvragen.

Contact

Wij helpen je ook graag telefonisch en per mail op weg. Je kunt onze adviseurs bereiken via 020 238 69 36 of mail naar freelancers@tentoo.nl.

 • Ja, ik ontvang graag een persoonlijke berekening!

  Vul hier alsjeblieft je naam in.

  Vul hier de naam van je mogelijke opdrachtgever in waarvoor je wilt freelancen?

  We sturen de offerte per mail toe. Vul daarom alsjeblieft het mailadres in.

  Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?

  Invalid Input

 • Ja, neem contact met mij op!

  Vermeld hier alsjeblieft je naam.

  Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?

  We sturen je de offerte per mail. Vul daarom alsjeblieft het mailadres in.

  Invalid Input

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »