ZZP-Support: Laat je volledig ontzorgen

Voordelen:

 • Voorfinanciering: binnen 7 dagen je facturen betaald
 • Volledige verzorging van administratie en belastingaangifte
 • Vaste ervaren persoonlijke adviseur
 • 24/7 online inzicht in je administratie

Meer weten? Via 020-238 6936 staan onze experts voor je klaar!

Zelfstandig ondernemen. Daar komt veel bij kijken. Naast je werk, ben je ook verplicht je administratie te doen, én je debiteurenbeheer én je boekhouding. En dat vergt tijd en kennis. Bij Tentoo laten we jou doen waar je goed in bent: ondernemen. Dus laat ons maar doen waar wíj goed in zijn; jouw administratie. Bovendien regelen wij de voorfinanciering.

Uniek: je opdrachten uitbetaald binnen 7 dagen

Tentoo ZZP-Support kenmerkt zich door de unieke voorfinanciering. Doordat wij tevens je debiteurenbeheer overnemen, heb je geen omkijken meer naar facturen en hoef je niet achter je geld aan. Je geeft ons alleen de opdracht en afspraken door. Wij doen de rest! We maken en versturen de factuur en zorgen ervoor dat deze wordt betaald. Omdat we je opdrachten voorfinancieren, heb je binnen 7 dagen je geld. Deze unieke service voorkomt dat je als zzp'er in financiële problemen komt.

ZZP-Support: Meer dan administratie

Je kunt je echt richten op je werk wanneer je alle randzaken in vertrouwen naast je neer kunt leggen. Met ZZP-Support van Tentoo weet je zeker dat je administratie in goede handen is. Ook BTW en IB-aangiften nemen wij van je over. Hiernaast heb je met Tentoo ZZP-Support een eigen persoonlijke zzp-adviseur die je helpt met al je zzp-vragen. Daardoor hoef jij je alleen maar bezig te houden met je vak. Dat is onbekommerd ondernemen volgens Tentoo!

Veiligheid en gemak

Je administratie en belastingzaken uit handen geven is niet zomaar iets. Dat weten wij bij ZZP-Support als geen ander. Daarom staat veiligheid, gemak en efficiëntie bij ons voorop. Wij behandelen je gegevens met de grootste zorg en maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Dit betekent onder andere dat je administratie 24/7 online inzichtelijk is, dat je gratis fiscaal advies krijgt en dat wij namens jou het contact met de Belastingdienst onderhouden.

Persoonlijk adviseur

Vanaf dag één beschik je met Tentoo ZZP-Support over een persoonlijke fiscaal adviseur. Met alle vragen op administratief en fiscaal gebied kun je bij hem of haar terecht. Is een auto van de zaak voor jou financieel aantrekkelijk? Heb je eigenlijk recht op de KIA (kleinschaligheidsinvesteringaftrek)? Wat betekenen de laatste wetswijzigingen voor jouw inkomen? Je Tentoo-adviseur zoekt het graag voor je uit.

Contact

Heb je vragen over ZZP-Support? Neem contact met ons op via 020-238 6936 of vul het onderstaande contactformulier in.

Ja, neem contact met mij op!

Vermeld hier alsjeblieft je naam.

Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?

We sturen je de offerte per mail. Vul daarom alsjeblieft het mailadres in.

Invalid Input

 

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »