Tentoo is donderdag 27 september na 15 uur telefonisch niet bereikbaar. Wij staan je graag vrijdag 28 september vanaf 8.30 weer te woord. Onze excuses voor het ongemak.

020 - 420 20 70

Salarisadministratie MKB

Voordelen:

 • 24/7 online inzicht in je salarisadministratie
 • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken
 • App met signaleringsfunctie
 • Eenvoudige verlof- en verzuimregistratie

Bel direct naar 020 - 723 09 53 voor meer informatie!

Het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid en kost een hoop tijd. Je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. Als je de salarisadministratie uitbesteedt aan Tentoo, dan weet je zeker dat het tijdig en correct wordt uitgevoerd! Wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast ondersteunen wij je met HR-administratieve taken én betalen wij de salarissen voor je uit. Zo blijft ondernemen leuk!

Als MKB je salarisadministratie uitbesteden

Om meer tijd over te houden voor je bedrijfsvoering, kun je de loonadministratie uitbesteden. Zo bespaar je veel tijd. Niet alleen aan de uitvoer ervan, maar ook aan het bijhouden van kennis en wijzigingen in arbeidsrecht en cao's. Het is een hele geruststelling als de specialisten van Tentoo je salarisadministratie overnemen en zorgen voor de correcte en vlotte afhandeling.

Je salarisadministratie uitbesteden aan Tentoo is eenvoudig. Je hoeft enkel de bedrijfs- en medewerkersgegevens aan te leveren en we kunnen van start!

Salarisadministratie met persoonlijke benadering

Persoonlijk contact is belangrijk bij salarisadministratie. Omdat we jouw bedrijf goed kennen, kunnen we proactief handelen bij bijvoorbeeld wijzigingen in cao's. Bij mutaties of vragen kun je ons altijd bellen. We staan je direct te woord en lossen eventuele problemen meteen op.

Salarisadministratie mét HR-administratieve ondersteuning

Tentoo biedt de mogelijkheid je te ondersteunen met HR-administratieve taken. Dit helpt je bij het voeren van een perfect HR-beleid. Wij bieden je de volgende ondersteuning:

 • Signaalfunctie met betrekking tot de aanzegtermijn van contracten;
 • Signaalfunctie met betrekking tot aflopende contracten;
 • Registreren van het verzuim in jouw Arboportal;
 • Aanleveren gegevens voor verzuimverzekering;
 • Aanleveren gegevens voor pensioenfonds;
 • Eénmaal per jaar een gratis adviesgesprek met een HR-professional.

Daarnaast bieden wij met onze app de mogelijkheid tot Employee Self Service (ESS). Dat houdt in dat je medewerkers zelf verlof kunnen aanvragen, gegevens kunnen wijzigen en loonstroken en jaaropgaven kunnen inzien en downloaden.

Al interessant vanaf één loonstrook

De maandelijkse kosten van onze salarisadministratie zijn gebaseerd op het aantal loonstroken dat wij voor je verzorgen. Hierdoor is onze salarisadministratie interessant voor zowel grote als kleine bedrijven. We berekenen geen extra kosten voor tussentijdse mutaties.

Salarisadministratie: ruim 25 jaar ervaring

De salarisadministrateurs van Tentoo verzorgen al meer dan 25 jaar de salarisadministratie voor ondernemers in het MKB. Wij verzorgen de loonmutaties, loonaangiften, verstrekken de loonstroken en betalen desgewenst ook de salarissen uit. Ondernemers die hun salarisadministratie uitbesteden krijgen meer vrijheid om zich op de bedrijfsvoering te richten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij onze klanten onbekommerd kunnen laten ondernemen.

Contact

Wil je exact weten wat het inhoudt om je salarisadministratie uit te besteden en wat de kosten zijn? Vraag dan hier vrijblijvend de offerte salarisadministratie aan. Wil je eerst meer informatie over onze dienst? Bel ons dan via 020 - 723 09 53 of vul het onderstaande formulier in. We helpen je graag verder!

 1. Ja, neem contact met mij op!

 2. Voor- en achternaam
  Vul hier alsjeblieft je volledige naam in.
 3. Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
 4. Stel je vraag
  Hier kan je jouw bericht kwijt.
 5. Ben je al klant van Tentoo?

  Geef hier aan of je klant bent van Tentoo.
 6. Telefoon
  Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.
 7. E-mail
  Vul hier alsjeblieft een geldig e-mailadres in.

Veelgestelde vragen:

8,4

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 69 klantbeoordelingen HR-diensten


8,4 uit 10

 • "Het starten van een eigen bedrijf vergt veel energie en tijd. Daarbij wil ik me graag richten op de creatieve zaken waarin ik mijn liefde voor gezond eten en lekkere wijnen kan stoppen. Tentoo regelt de salarissen, pensioenen en overige HR-gerelateerde zaken. Dat maakt het ondernemen een stuk eenvoudiger."

  Inge Lucassen - Traiteur Vorqq
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Wij maken sinds onze oprichting gebruik van de HR-diensten van Tentoo. Ik concentreer me namelijk liever op het bakken van lekkere taarten. Tentoo regelt de HR-zaken zoals de salarissen en belastingaangiftes. Daarnaast kunnen wij hen met een gerust hart elke kwestie rondom HR voorleggen die zich maar voordoet."

  Meike Schaling - Petit Gâteau Amsterdam
 • Ik zit meer dan 40 jaar in de financiële dienst verlening, dus ervaring; weinig bedrijven hebben medewerkers die ook mede werken!”

  Jack Paanen – Administratiekantoor Diemen
 • “Tentoo = top. Ik ben heel blij met jullie. Hoewel ik een relatief kleine klant ben, geven jullie mij het gevoel alles voor mij te kunnen/zullen doen. Dat is echt heel fijn.”

  Casper Schipper – Patty Morgan
 • “Ben altijd uitzonderlijk goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Mijn complimenten.”

  Julie Hannema - De Zoete
Onbekommerd ondernemen

Freelancen zonder gedoe?

De vrijheid van zelfstandig ondernemen, gecombineerd met het gemak van werken in loondienst. Iets voor jou? Op 27 september organiseren wij het gratis webinar: Payroll voor freelancers en zzp’ers.

Meld je aan

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »